FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

MM Stoica a IZBUCNIT în studio: „Numai un animal poate face așa ceva! Onea, ești un micuț!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 20:11 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 20:20

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, a răbufnit în direct la TV, în legătură cu arbitrajul din meciul de duminică seara cu Rapid, câștigat de giuleșteni cu 1-0.

Principalul motiv de nemulțumire al oficialului de la FCSB este iertarea lui Răzvan Onea de eliminare după o intrare dură, prin alunecare, asupra lui Florinel Coman.

Faza s-a petrecut în minutul 4 și s-a soldat cu un cartonaș galben pentru Onea și unul pentru Omrani, care a protestat pe bancă, solicitând eliminarea adversarului.

Mihai Stoica nu l-a menajat pe Onea, pe care l-a comparat cu un „animal” pentru lovitura pe care i-a aplicat-o șeptarului de la FCSB.

Mihai Stoica a răbufnit după Rapid - FCSB: „Numai un animal poate face ce a făcut Onea!”

„Am început meseria asta în '92. Am avut fericita oportunitate de a merge cu Oțelul la Bistrița. Nu am crezut vreodată că după mai bine de 30 de ani pot vedea ceva mai rău.

Ce ar trebui să i se spună acestui Feșnic acum? Și nu doar lui. Și lui Onea. M-am întâlnit o dată cu el întâmplător, în oraș, și aveam compasiune, pentru că i-am văzut operația la genunchi. Păi Coman vine după operație, a revenit în formă după 2 ani și jumătate, pentru că a fost accidentat de un sălbatic în Serbia.

Iar ție, Onea, nu ți-e rușine să îi pui pericol cariera unui fotbalist de care fotbalul românesc are nevoie? De care echipa națională are nevoie? Dar putea fi oricine! Nu ai cum să faci așa ceva, Onea! Nu ai cum!

Nu este brutalitate, ci... numai un animal poate face așa ceva. NUMAI UN ANIMAL POATE FACE AȘA CEVA! Nu este o călcătură cum a fost a lui Grigore. Se întâmplă să calci, îi pui în pericol integritatea corporală lui Compagno, dar se întâmplă. Dar asta nu se face niciodată!”, a tunat MM inițial, pe un ton ridicat.

Mihai Stoica: „Mutu știa că e roșu! Toată lumea știa!”

„Atacul ăsta la intimidare nu se face niciodată! Nu ai voie să faci așa ceva! Mutu-și pusese mâinile în cap, știa că e roșu! Toată lumea știa! Dar ce face Feșnic? Le dă galben lui Onea și Omrani (n.r. - pentru proteste). Așa soluționează el.

Tu nu te poți comporta ca un animal, Onea. Nu ai voie! Tu ești un micuț care vrea să joace ceva fotbal și are ceva calități. Cum să intri cu sălbăticia asta? Iar tu, Feșnic, cum să ai neobrăzarea să treci peste așa ceva?”, a adăugat managerul general al clubului roș-albastru.

MM Stoica: „Masacru, măcel! Vidican s-a verificat singur?”

Oficialul FCSB nu l-a iertat nici pe arbitrul principal din camera VAR, Rareș Vidican, care a considerat că nu se impunea cartonaș roșu nici la intrarea lui Onea asupra lui Compagno, nici la cea a lui Dragoș Grigore asupra lui Compagno, căruia i-a pus talpa pe tendon.

„Vidican nu-l cheamă la VAR, probabil i s-a părut atac de cartonaș galben. Dar ce face după aia Feșnic? De fapt, ce fac ăștia 2? Dragoș Grigore îl calcă pe Compagno, iar marele Feșnic nici măcar nu se uită la Compagno.

După aia, ce credeți? Apare pe tabela de marcaj «Verificare VAR - posibil cartonaș roșu». Și ce credeți? Nu se duce Feșnic să vadă.

Cum adică e verificare? S-a verificat singur Vidican? S-a autosesizat, apoi s-a automustrat? «Băi Vidicane, prost mai ești, cum să fie posibil cartonaș roșu? E galben în toată seara asta frumoasă, giuleșteană».

Se poate așa ceva? Este odios! De ce? Am spus zi de zi înainte de meciul ăsta că vor fi brutalități, va fi masacru, măcel! Ce cuvinte să mai folosesc? Cu toate astea, oamenii n-au avut nicio reținere. Au făcut măcel, măcel!”, a afirmat el la Orange Sport.

Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport
Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport
Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport
Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport
Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport
+5 FOTO

Citește și: 

Patronul din Liga 1 se pronunță pro-Becali și cere o măsură RADICALĂ: „Să se rejoace meciul cu Rapid!”
RAPID - FCSB 1-0
Patronul din Liga 1 se pronunță pro-Becali și cere o măsură RADICALĂ: „Să se rejoace meciul cu Rapid!”
Gafă colosală în U Cluj - Mioveni » Dică a început să râdă pe bancă
U CLUJ - CS MIOVENI
Gafă colosală în U Cluj - Mioveni » Dică a început să râdă pe bancă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (130)
anti.cioban
anti.cioban  •  27 Aprilie 2023, 16:16
Postat de anti.cioban pe 24 Aprilie 2023, 21:26

A SUNAT PUSCARIA IN STUDIO LA ORANGE SPORT, ISI CEREA SUBINGINERUL INAPOI :)) Serios vorbind, situatia asta ne arata cat de anormala e situatia in care angajatul unui club e lasat sa zbiere intr-un studio al unei televiziuni sportive, fiind prezentat ca analist. Pai un analist ar fi analizat si faza in care Dawa il spulbera pe Funsho (Dawa fiind de doua ori cat Funsho, spre deosebire de Onea care e maruntel pe langa Coman). Ar fi analizat mai ales cotul (interzis si in K-1 darmite la fotbal) pe care Cristea il infige iresponsabil in ceafa lui Dugandzic. PAI DACA E SA VORBIM DE AGRESIUNI CARE PUN IN PERICOL JUCATORII, ATACUL LUI CRISTEA CU COTUL E DE DOSAR PENAL, NU DE ROSU...

Si inca o chestie: adevaratele faulturi de rosu din ultima vreme au fost al lui Edjouma la Armas si cel in urma caruia Papeau a stat 5 luni, cu fractura de tibie plus rupere de ligamente. La ambele faze s-a dat doar galben si nu s-a facut nici pe departe scandalul pe care trompetele becaliste l;-au facut dupa Rapid vs fcsb.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  27 Aprilie 2023, 14:45
Postat de paolo15 pe 27 Aprilie 2023, 05:50

Atata poti? Te dai zmardoi cu copii, ca orice înaripat?

Unde e poza ta de profil bai smardoi de tastatura?

paolo15
paolo15  •  27 Aprilie 2023, 05:50
Postat de eterrna.terrra.nova pe 26 Aprilie 2023, 17:14

Tot e penibil sa scrii aici de pe laptop/pc. Unde e poza ta de profil anonimule ?? :)) esti tare in gura pã "leptop" dar ai trece strada daca ai da ochii cu mine

Atata poti? Te dai zmardoi cu copii, ca orice înaripat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (130)
Comentează