FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica s-a enervat în direct la TV: „Eu sunt #1 la FCSB, nu a cincea roată la căruță!” » Ironia lui Narcis Răducan: „Eu vreau să muncesc, nu doar să mă uit cum vorbește patronul”

Mihai Stoica - FCSB
Mihai Stoica - FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 22:06

Mihai Stoica s-a enervat în direct la TV și a intrat în conflict cu Narcis Răducan.

Întrebat de moderatorul TV Digi Sport, Radu Naum, dacă ar merge să lucreze cu Edi Iordănescu la FCSB, Narcis Răducan a spus că ar putea ocupa acolo doar funcția de director tehnic. Directorul sportiv al lui FCSB, Mihai Stoica, a fost sunat și a intervenit în direct, discutând în contradictoriu cu Răducan.

Iată dialogul celor doi:

Mihai Stoica: Ce să vină [Narcis], secund?! Edi dacă vine, își face el stafful. Director tehnic nu avem în organigramă. N-am auzit de această variantă.

Narcis Răducan: Dacă Edi va dori să lucreze cu mine și va fi în asentimentul conducerii, eu nu pot ocupa decât o funcție tehnică. Iar asta nu exclude prezența lui Mihai Stoica.

MS: Mihai Stoica trebuie să fie de acord cu cine vine la Steaua! Hai să nu facem confuzii. Voi discutați ca și cum îmi așezați voi mobila în casă! Hai să nu creăm confuzii. Director tehnic nu există la FCSB și nu cred că va exista.

NR: Poate veneam antrenor secund, MM, eu spuneam ce-am vrut să spun legat de Edi. Nu atentam la poziția ta.

MS: Voi sunteți într-o mare confuzie, mă! Nu poate să atenteze cineva la poziția mea. Poziția mea e foarte clară! Eu sunt #1 în club.

NR: Asta ne-am dat seama în ultimii ani.

MS: Vorbim de partea tehnică. Pentru că președintele e Vali Argăseală. Eu sunt numărul 1 după patron, ca să înțelegeți foarte clar.

NR: Te-ai aprins degeaba, MM!

MS: Pentru că eu am fost de bun simț, văd că se creează confuzii. Stai puțin. Eu fac ce vreau eu acolo, n-are cine să-mi spună mie... nu vine un antrenor și spune că nu vrea să lucreze cu mine, că atunci nu vine antrenor la Steaua. Eu nu sunt a cincea roată la căruță p-acolo!

NR: Am fost întrebat dacă m-aș duce și am zis că dacă aș face-o aș merge pe partea tehnică. Eu nu vreau director sportiv. Eu mă duc undeva unde pot să muncesc, nu unde stau să-mi vorbească patronul, înțelegi? Vreau să-mi fac fișa postului, nu doar să mă uit cum vorbește patronul. Asta am spus.

MS: Aaa, OK.

vezi ȘI:

Oficialii FCSB au fost la stadion și au urmărit promovarea „satelitului” Academica Clinceni » Mihai Stoica și Valeriu Argăseală s-au dus și la vestiare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (54)
ucv1948
ucv1948  •  24 Mai 2019, 23:00
Postat de nelu_faget pe 24 Mai 2019, 22:40

Respect domnule Mihai Stoica! Dumneavoastra, domnul Becali, domnii Argaseala si Duckadam formati cea mai profesionista conducere a unui club de fotbal din tot estul Europei! Bravo!

Sa nu faci copii

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Mai 2019, 23:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu mai sta in vaslui, e din faget si se numeste nelu...hahahaha

lionforever
lionforever  •  24 Mai 2019, 22:46
Postat de nelu_faget pe 24 Mai 2019, 22:40

Respect domnule Mihai Stoica! Dumneavoastra, domnul Becali, domnii Argaseala si Duckadam formati cea mai profesionista conducere a unui club de fotbal din tot estul Europei! Bravo!

Dacă spui că dragnea e cel mai cinstit din românia și viorica cel mai tare premier din europa e *** complet.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează