FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, MARȚI, 20:00

Mircea cel rău! Rednic a dat afară azi un jucător de la Dinamo: "A avut destule șanse, uitați câte meciuri a jucat!" + Ultim avertisment pentru vestiar

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 11:08

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la formația lui înainte de meciul cu CFR Cluj, de marți, și a anunțat că Sergiu Popovici, fundașul stânga de 25 de ani adus în vară, va pleca. 

"Sunt din ce în ce mai puține meciuri și nu adunăm puncte. Legat de lot, avem ceva probleme. Vlad Olteanu și Sergiu Popovici nu sunt în lot. Pe postul de fundaș stânga trebuie să găsesc o soluție. Pot juca Deian Sorescu sau Ricardo Grigore. 

Sergiu Popovici nu mai are când să primească șanse. A avut destule. Eu l-am găsit aici, uitați câte meciuri a jucat. De el trebuie să îl întrebați pe antrenorul care era atunci (n.r. Florin Bratu)", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă. 

De când a venit la Dinamo, Rednic a mai dat afară 4 fotbaliști: Gicu Grozav, Kino Delorge, Teddy Mezague și Danijel Subotici.

12 meciuria jucat Sergiu Popovici la Dinamo, unde a ajuns de la Gaz Metan

 

Trebuia păstrat Sergiu Popovici la Dinamo?

Da
Nu

"Unii nu realizează unde sunt"

Mircea Rednic a criticat și jucătorii pentru lipsa de reacție din ultimele meciuri.

"Unii dintre jucători m-au dezamăgit, nu toți. Presa te critică, nu ai reacție, vine un antrenor nou și zice că are cel mai bun lot, nu ai reacție, vine antrenorul și spune că schimbă jumătate de lot, nu ai reacție. Am pus bonusul pe masă, iar tu nu ai reacție. Normal că te superi și te întrebi «Bă, băieții ăștia ce vor?». Nu cred că ei realizează unde sunt. Dacă sunt la Dinamo, înseamă că au valoare, dar trebuie ambiție, respect. Trebuie să arăți antrenorului că se poate baza pe tine. Mâine, jucătorii au o șansă mare. Jucăm contra campioanei României. Până la finalul anului, sper să se trezească.

 Dacă am fi în play-off, am deranja pe mulți. Cluburile vor să fim în play-out, să facă glume, să râdă", a adăugat antenorul dinamovist.

Dinamo - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 20:00. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (35)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Decembrie 2018, 12:21

Oricum, în iarnă va fi restructurare masivă. Olteanu, Gomelt, Katsikas, Hanca, Axente o vor lua pe urma lui Popovici. Poate și alții. Nu înțeleg ce-a fost în capul lui Bratu. Să-i trimiți la Târgoviște pe Iustin Popescu și Dudea, să nu-i dai nicio șansă lui Dima, dar să vezi fotbaliști în unii ca Popovici și Katsikas!?

vladut12
vladut12  •  03 Decembrie 2018, 15:59
Postat de zecs93 pe 03 Decembrie 2018, 14:38

foarte bine, popovici trebuia plecat de mult, sper sa urmeze si olteanu, katsikas, hanca, gomelt,moldoveanu si axente.....aceste epave nu au valoare de primu 11........ la fel nici tinerii aia Ciobotariu, Grigore nu au fata, trebuie dusi imprumutati undeva, sa creasca 2 ani la o echipa mai mica !!! Avem de transferat iarna asta, Rednic va aduce jucatori buni in iarna, deja are acordu multora buni, din campionate puternice, chiar si imprumut de ar veni sa ne ajute, daca castigam titlu avem bani sa-i pastram in eventualitatea asta !!! Oricum, e altceva cand transferi iarna , ai o arie mai mare de selectie si gasesti jucatori mai buni, decat in plin sezon unde raman doar giurumele !!!

Ce sa castigati mah?? Titlul?? :)))))))))))))

rocknroll
rocknroll  •  03 Decembrie 2018, 13:26

Am observat, în play-out vă stă admirabil. Vă vine ca o mănușă să jucați în fiecare sezon pentru a scăpa de retrogradare, la final. Nu văd de ce s-ar fi inflamat Rednic?! Nu există valoare în lotul echipei pentru o clasare mai sus de mijlocul clasamentului. După cum se mișcă echipa, eu zic că o clasare pe unul dintre locurile 10-12, la final de campionat, e destul de meritorie. dInamo n-are ce să caute în play-off! Ce să facă acolo. să facă jocurile altora, doar pentru a reînnoi vopseaua cu care stă scris deasupra vestiarului echipei "Să moară și capra (oaia) vecinului!"? Să stea iar capră în meciurile cu CFR Cluj? Nu. Acolo trebuie să ajungă echipele care chiar contează în acest campionat: U Craiova, Steaua, Viitorul, CFR Cluj, Astra și Gaz Metan Mediaș.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează