FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Lucescu, analiză nemiloasă despre Dinamo » Ce soluție vede: „El trebuie să vină să salveze clubul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 19:19

Mircea Lucescu (74 de ani) a radigorafiat situația dezastruoasă de la Dinamo, nominalizându-l pe Nicolae Badea drept unicul investitor care ar putea redresa echipa. 

Mai mult, „Il Luce” a declinat categoric varianta de a reveni într-o funcție la Dinamo, clubul unde a cunoscut performanțe remarcabile în postura de jucător și de antrenor. 

„Dinamo trebuia redresată, nu lăsată de izbeliște. Trebuie să investească cineva care să aibă venituri. Să zicem că aș cumpăra Dinamo, dar ce fac? Aș ține echipa un an doi, apoi s-ar ajunge în aceeași situație. N-am de gând să mă fac de râs, în niciun caz

Cea mai bună soluție pentru Dinamo este ca domnul Badea, care a făcut rezultate bune cu echipa în anii '90, să se întoarcă spre echipă. Are potențial, are tot ce-i trebuie și așa ar veni și alți oameni lângă el. Altfel, nu văd cine ar putea ajuta. Eu nu vin la 74 de ani! 

E nevoie de oameni tineri, entuziaști. E nevoie de stadion, fără stadion nu poți să faci performanță, e imposibil. Dinamo a ajuns într-o situație incredibilă din cauza celor care au condus echipa de-a lungul timpului și care nu s-au gândit deloc la performanță”, a declarat Mircea Lucescu, la Realitatea Plus. 

Mircea Lucescu a evoluat pentru Dinamo între 1963 și 1977 și între 1989 și 1990. A cucerit 7 titluri și o Cupă a României. Ca antrenor, și-a mai trecut în palmares un titlu și două Cupe alături de „câini”. 

Vezi și: 

Vine potopul? 4 întrebări FUNDAMENTALE la Dinamo: ce face, mai exact, Prunea acolo? + Gata, Dinamo e o echipă mică? 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
chernomor
chernomor  •  05 Ianuarie 2020, 19:47
Postat de emil1986 pe 05 Ianuarie 2020, 19:42

mimasmo-i cea mai de ras, clar!!!! Clona din liga IV-a n-are nici cea mai mica legatura cu Steaua. Steaua e in prima liga, o recunoaste si UEFA! Baga bine la scufita!

Echipa din Liga a 4-a se numește CSA STEAUA BUCUREȘTI, are sediul în Ghencea și e echipa Armatei Române. Aaa... Păi ăstea-s proprietățile echipei militare. Deci, asta-i Steaua. Steaua e Steaua! (waw, ce constatare!) Bagă bine la cap! Iar echipa din Liga 1 se numește Fotbal Club FCSB, nu are stadion și este cunoscuta ca fiind "echipa lui Gigi". FC Pârț! Steaua Proștilor! FC 4 consoane! Treaba lor. Cert e că 100% nu sunt Steaua București.

1488395994571841
Andrei George Iacob  •  05 Ianuarie 2020, 20:52

Paai Il Luce nu mai lucește de cam mulți ani! Dovada când a fost selecționerul Turciei, nu a făcut nimic și nu numai... Lucescu n-a mai fost dinamovist de când a întrat în tabăra rapidistă. A și spus ca se simte mai mult rapidist. Singura scăpare este ca frații smechera și ai PSD-ului să fie iar cercetați penal și băgați acolo unde le este locul. După aceea Dinamo trebuie sa găsească investitori pt stadion și pentru reconstrucția echipei. Am fi avut o șansă foarte mare cu stadionul dar se știe... Asa e greu ca cineva sa suporte cheltuielile.

emil1986
emil1986  •  05 Ianuarie 2020, 19:50

chernomor de ce ai tu cre ierassul cat un dop? Rad toti cei care intra aici de bazaconiile pe care le scrii zilnic. Mai ai frati?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează