FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Culisele demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 14:10

Ionuț Negoiță și Mircea Rednic, 57 de ani, s-au întâlnit azi dimineață la Rin, la sediul clubului Dinamo, pentru a face strategia pentru sezonul viitor. Între cei doi a izbucnit o ceartă monstru, care s-a soldat cu demiterea tehnicianului!

Discuția a degenerat după ce Mircea Rednic s-a arătat nemulțumit de bugetul propus de Negoiță, patronul lui Dinamo nu era dispus să investească o sumă mare în transferuri, ținând cont de numărul ridicat de achiziții pe care „câinii” le-au făcut de la venirea lui Rednic.

Negoiță voia să-i dea pe Dan Nistor și Montini

Negoiță l-a anunțat pe Rednic că vrea să renunțe la mijlocașul Dan Nistor, după ce i-a promis căpitanului că-l va lăsa să plece în străinătate.

Pe adresa clubului ar fi sosit o ofertă pentru Nistor, iar Negoiță voia s-o accepte. În plus, Negoiță își propusese să-l vândă și pe Mattia Montini, deși încă nu are  oferte pentru atacantul italian.

Rednic nu a fost de acord cu propunerea lui Negoiță, cerând mai mulți bani pentru transferuri. În acel moment, Negoiță și-ar fi pierdut cumpătul și i-ar fi spus tehnicianului: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

Cearta a continuat, iar Negoiță a decis să renunțe la Mircea Rednic, la decizie contribuind și clasarea pe locul 9, cea mai slabă din istoria clubului.

20de jucători a adus Mircea Rednic la Dinamo, în 8 luni. Între ei se află doar un român, Ioan Filip

Ești de acord cu decizia lui Negoiță de a-l da afară pe Rednic?

DA
NU

Citește și:

OFICIAL Mircea Rednic a plecat de la Dinamo! Liviu Ciobotariu e favorit să preia echipa

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
105662257060988
Eugen Qy  •  04 Iunie 2019, 07:19
Postat de sinceritate pe 03 Iunie 2019, 15:01

Dinamo a incaput pe mana unui coate- goale care vinde tot ce poate. Numai cand va termina de capusat, va cere un pachet de milioane € ca sa vanda clubul. Tara lui Papura- Voda, in orice stat civilizat, individul respectiv era demult vizitat de Garda Financiara.

Ei, acum ati inteles motivul pentru care eu, inrepetate randuri, afirm cu toata taria ca gb si verii lui Ion si Victor au DISTRUS fotbalul romanesc ! Ultimii 2 din vanzarile netarmurite de jucatori si pofta de inavutire rapida, pe care au lasat-o in urma, iar primul, ca nu-i asa "cei din urma vor fi cei dintai", a marit piata pana la niste limite insuportabile pentru infrastructura FOTBALULUI ROMANESC si rezultalele se vad, dar si a lansat- in media si nu numai - atitudini si fapte grosiere, mitocanesti, preluate fara discernamant, de mai toti asa-zisii "conducatori si FINANTATORI de Cluburi de Fotbal" si /sau sportive din Romania !!!

sinceritate
sinceritate  •  03 Iunie 2019, 15:01

Dinamo a incaput pe mana unui coate- goale care vinde tot ce poate. Numai cand va termina de capusat, va cere un pachet de milioane € ca sa vanda clubul. Tara lui Papura- Voda, in orice stat civilizat, individul respectiv era demult vizitat de Garda Financiara.

redbuldog
redbuldog  •  03 Iunie 2019, 20:12

Dah..nesimtire,neputinta si neghiobinta sunt atributele marelui zugrav de pe Rin...!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează