FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Rednic îi bate obrazul lui Rotariu: „Nu a fost corect. S-a dus pentru bani, banii să-i ia!”

Dorin Rotariu // sursă foto: Raed Krishan, GSP +37   FOTO
Dorin Rotariu // sursă foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 14:46 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 15:20

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul de la UTA, spune despre Dorin Rotariu (28), care a preferat să semneze cu FCSB în loc să meargă la Arad, că „s-a dus pentru bani, nu a fost corect cu mine”.

Spre finalul lunii august, Mircea Rednic spunea despre Dorin Rotariu că „a promis că ne ia în considerare”. Atacantul de bandă era liber de contract în acel moment, după ce reziliase cu campioana Bulgariei, Ludogorets.

Rotariu a ajuns în cele din urmă la FCSB, care a intrat pe fir și l-a convins să refuze propunerea de la Arad. Dorin a sperat că astfel își va relansa cariera, dar începutul la FCSB a fost dezastruos, după numai 4 meciuri patronul Gigi Becali afirmând că „am pierdut banii cu Rotariu, nu e jucătorul pe care-l știam”.

Nu vede cu ochi buni schimbările de la Craiova: „E zona crepusculară, ceva de nedescris!” + Critică scenele cu Rotaru și Petev
GSP LIVE
Nu vede cu ochi buni schimbările de la Craiova: „E zona crepusculară, ceva de nedescris!” + Critică scenele cu Rotaru și Petev

În acest context, Mircea Rednic i-a bătut obrazul fotbalistului. În colimator a intrat și unchiul lui Dorin, fostul fotbalist Iosif Rotariu.

Mircea Rednic: „Rotariu nu a fost corect față de mine, s-a dus la FCSB pentru bani”

„Nu am niciun regret. El nu a fost corect față de mine. Și eu am greșit, că am ieșit și am spus că ar veni doar la mine, dar uite că s-a dus pentru bani, banii o să-i ia.

A fost influențat rău. Prea mult apare și unchiul său. Să-și vadă de el, nu să se tot implice, că Rotariu nu mai are 10 sau 12 ani. În primul rând trebuia să se gândească că nu mai jucase de mult timp.

Trebuia să vină acolo unde avea susținere, unde ar fi jucat pe postul pe care voia să joace. El în niciun caz nu e atacant, poate să joace în banda dreaptă. Ăsta este postul lui, aici avea randament maxim”, a spus Rednic inițial la Fanatik.

Mircea Rednic: „L-am sunat, nu a răspuns la telefon”

„Puriul” a mai făcut o încercare cu Rotariu înainte să bată palma cu Reagy Ofosu și Kevin Luckassen, jucători aduși în această toamnă. Dorin ar fi ignorat apelurile antrenorului.

„Înainte să semneze Ofosu și Luckassen, l-am sunat. Nu a răspuns la telefon... asta e. Avea nevoie să vină la un antrenor care-l cunoaște, unde nu e așa mare presiune. La Steaua e presiune mare, greu să joci acolo. Când îl ai pe Gigi în spate e greu. El te judecă, iar dacă nu ai personalitate, te pierzi.

Îmi pare rău pentru Roti, chiar am ținut foarte mult la el și m-a dezamăgit. Însă nu pot să-l judec, așa a gândit-o. El are calitate, trebuie să-i dăm încredere”, a mai afirmat Rednic.

VIDEO » Primul interviu al lui Dorin Rotariu la FCSB

Tot din Liga 1:

Ce vine din urmă? » Răbufnirea lui Ionel Ganea: „E strigător la cer! Asta e o cauză majoră pentru care nu mai producem fotbaliști”

Primele probleme pentru Ivaylo Petev la Craiova. An încheiat pentru un jucător important!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  10 Noiembrie 2023, 15:45

Nea strimbule,baiatul are soția in București!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează