FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic ar vrea să lucreze cu Ioan Andone la Dinamo! Răspunsul „Fălcosului”: „Vin doar șeful lui”

Mircea Rednic ar vrea să lucreze cu Ioan Andone la Dinamo!
Mircea Rednic ar vrea să lucreze cu Ioan Andone la Dinamo!

Articol de - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 17:00 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 17:00

Mircea Rednic (59 de ani) i-a transmis lui Nicolae Badea (75 de ani), mai în glumă, mai în serios, că una dintre pretențiile sale pentru a reveni la Dinamo este cooptarea lui Ioan Andone în cadrul clubului. 

De aici, au și apărut informații potrivit cărora Rednic l-ar fi cerut președinte pe fostul său coleg de la Corvinul, Dinamo și echipa națională.

Ioan Andone: „A fost o glumă”

Contactat de GSP.ro, Ioan Andone (61 de ani) a explicat: „Nu se pune problema să vin președinte la Dinamo. Mircea i-a spus în glumă domnului Badea că vrea să mă coopteze în staff-ul său ca antrenor secund. M-au și sunat, iar eu i-am spus lui Mircea că nu pot să fiu decât șeful lui. Repet, a fost o glumă”.

Mureșan nu a participat la negocierile cu Rednic

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, s-a arătat foarte deranjat că nu a participat la negocierile inițiate de milionarul de la Computerland cu Mircea Rednic pentru preluarea postului de antrenor principal.

Întrebat în cadrul emisiunii GSP Live despre negocierile cu Mircea Rednic, administratorul special Iuliu Mureșan a recunoscut că nu i-a fost solicitată prezența la întâlnirile cu Rednic. Mureșan a ținut să transmită un mesaj de forță, amintind că antrenorul nu poate fi angajat fără semnătura lui.

Iuliu Mureșan: „Așa e stilul la clubul ăsta”

„Eu nu am participat la discuții cu Rednic, deci nu pot să confirm negocierile. Am aflat din presă. Normal ar fi să particip. Vă mai spun că orice contract trebuie să-l semnez eu, sunt singura persoană care poate face asta. Nici nu-mi pot delega semnătura, așa e la insolvență.

Așa e stilul la clubul ăsta. Eu îmi fac treaba, iar lucrurile la final stau în pixul meu. Atât timp cât eu semnez orice, nu știu cum m-ar putea scoate cineva pe mine. Nu are voie să semneze nimeni în locul meu, deci n-am cum să fiu scos!

Nu pot spune că nu am fost consultat, la niște discuții pe care le-am avut ne-am pus întrebarea dacă ar trebui să continuăm cu Bonetti și am făcut o listă de înlocuitori pe care era în top 3 și Mircea Rednic. Nu pot spune că nu am știut, dar ulterior, când au avut loc o discuție sau două, nu am fost solicitat”, a spus azi Mureșan, în direct la GSP LIVE.

Rednic vine în pauza competițională

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă ar refuza să semneze numirea lui Rednic, Mureșan a reacționat imediat: „Nu, nu. Decât să fac ceva împotriva clubului unde sunt, mai bine plec și îi las pe alții. Nu-mi stă în caracter, sunt pozitiv, vreau să fac bine”.

Din informațiile GSP, astăzi are loc o întâlnire decisivă între Nicolae Badea, Mircea Rednic și Iuliu Mureșan.

Mircea Rednic este alesul lui Dinamo pentru banca tehnică. Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate luni, „Puriul” ar urma să-i preia pe "câini" în următoarea pauză competițională dedicată echipelor naționale.

Etapa 10 // Match Preview: CSU Craiova - Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, fără noua achiziție la meciul cu Craiova » Care este motivul

Dezvăluiri în premieră despre Claudiu Petrila, marele pariu al lui CFR Cluj: ce s-a întâmplat după ce a fost refuzat de Sampdoria

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  24 Septembrie 2021, 22:39

O sa repuna muresan clubul pe picioare si vor fi altii umiliti in urmatorii ani

 •  24 Septembrie 2021, 18:28
Postat de maistorkokir pe 24 Septembrie 2021, 18:20

Nu stiu cum il percep dinamovistii, dar mie mi-e cam sila de umflatzelul asta de Iuliu Mureshan, are gusha, manca bine, e o persoana prospera, dar nu prea are ce cauta in fotbal...

pai muresan pe timpul cand era la kfr umilea vitan bazresti non stop. si cum ei au ***,cine sa vina la vitan bazresti daca nu unu care umilea vitan bazresti non stop? doar sunt obisnuiti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistorkokir
maistorkokir  •  24 Septembrie 2021, 18:20

Nu stiu cum il percep dinamovistii, dar mie mi-e cam sila de umflatzelul asta de Iuliu Mureshan, are gusha, manca bine, e o persoana prospera, dar nu prea are ce cauta in fotbal...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează