FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

„MM de ce tace? E direct atacat” » Mircea Sandu, izbucnire cu tentă rasistă, după acuzațiile de blat ale lui Mircea Lucescu: „Facem anchete în stilul Bulibașa. Perversitate, curvăsăreală”

Mircea Sandu i-a dat replica lui Mircea Lucescu, după acuzațiile de blat
Mircea Sandu i-a dat replica lui Mircea Lucescu, după acuzațiile de blat

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 21:46 / Actualizat joi, 02 mai 2024 23:11

Mircea Sandu (71 de ani), fost președinte al Federației Române de Fotbal (FRF) între 1990-2014, i-a dat replica lui Mircea Lucescu (78 de ani), cel care le-a acuzat pe Unirea Urziceni și Oțelul Galați că au luat titlul prin jocuri de culise.

Lucescu a afirmat că a auzit că în acea perioadă s-au dat bani mulți, iar Oțelul a câștigat titlul pentru că a vrut „cineva”. A spus indirect despre Mircea Sandu că a fost implicat în această chestiune.

Nu vreau să mă mai întorc în trecut. În perioada aia nu era nevoie de mine, la tot ce se întâmpla în fotbalul românesc atunci, cu Mircea Sandu.

Câştigau echipele pe care le voiau ei. Unirea Urziceni a câştigat pentru că a vrut cineva, Oţelul Galaţi a câştigat tot pentru că a vrut cineva. S-au dat bani mulţi atunci. Aşa se spune, aşa am auzit

- Acuzațiile făcute de Mircea Lucescu, conform Orangesport.ro

Marius Șumudică a explicat cum a decurs întâlnirea cu Dan Șucu: „Pot să vă spun doar atât”
RAPID
Marius Șumudică a explicat cum a decurs întâlnirea cu Dan Șucu: „Pot să vă spun doar atât”

Mircea Sandu, răspuns dur pentru Mircea Lucescu: „Foarte mulți se consideră Mafalda”

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal l-a ironizat pe Mircea Lucescu și i-a răspuns dur după acuzațiile de blat. El a avut și un derapaj rasist în declarația prin care i-a dat replica antrenorului.

„Eu am profitat de fotbalul românesc cum a profitat și fotbalul de mine. Dar nu stau să facem vreo bulibășeală sau cum le spune ălora… facem anchete în stilul Bulibașa, Doamne iartă-mă! În lumea asta sunt foarte mulți care se consideră Mafalda, fără nicio trimitere la Mircea Lucescu.

Mai puțin mă interesează, am alte preocupări, fiecare poate să spună ce dorește, cum dorește. Nu am o analiză, replică, nu mă interesează. Pentru mine, ca și pentru el, ca și pentru alții, statisticile vorbesc”, a explicat Mircea Sandu, pentru Sport pe Surse.

Mircea Sandu îi cere dovezi lui Lucescu: „Doar politica mai depășește curvăsăreala asta”

În aceeași reacție, Sandu i-a cerut ferm lui Mircea Lucescu să vină cu dovezi care să probeze acuzațiile pe care le face. El a explicat că nu a influențat rezultatele meciurilor și a garantat că niciun conducător nu i-a propus vreun aranjament.

„Deci ăștia (n.r. Urziceni și Oțelul Galați) nu aveau voie să câștige campionate?! Erau mici. În orice caz, Galațiul și sigur Urziceniul nu mai există… Dar MM a fost conducătorul clubului, ar trebui să aibă un punct de vedere. Pentru că sunt direct atacați.

Cât privește FRF, cel care face astfel de afirmații trebuie să indice persoana sau persoanele, sursele de finanțare, dar și sumele. Pentru că altfel… spui ca ăla a luat toate nevestele la rând, adică le face pe alea curve, dar ele săracele se ocupă de casa lor și de familia lor.

În primul rând, eu nu m-am ocupat în FRF direct de… cine putea să influențeze rezultatele? Că doar nu jucau Sandu, Lupescu, Kasai… Cine era implicat direct? Antrenorii, conducerile cluburilor, arbitrii și așa mai departe.

Eu pot să garantez că niciun conducător nu poate să vină să spună că am fost la Sandu Mircea și mi-a promis că… Sau i-am dat lui Sandu Mircea ca să…

Deci domnul Lucescu ar trebui… pentru că eu știu cum e perversitatea asta în fotbal, doar politica mai depășește curvăsăreala care există, ar trebui să nu arunce cu vorba.. pentru că și eu pot să vorbesc foarte multe despre Lucescu, ce spunea despre Sdrobiș, de răposatul nea Jean (Pădureanu – n.r.), dar nu mă interesează.

Deci trebuie să spună cine au fost persoanele influențate, cumpărate de către cine și cu ce sume. Și atunci domnul Lucescu are toate prerogativele. Ar fi păcat să iasă ca Mafalda din fotbal, că le știe pe toate. Dacă nu are activitate, nu mai antrenează o perioadă, probabil începe să...”, a explicat Mircea Sandu, pentru sursa citată.

Citește și alte știri:

Victor Pițurcă n-a uitat de Mihai Rotaru, la 4 ani după ce și-a dat demisia de la Craiova: „Știți de ce nu ia titlul?”
CSU CRAIOVA
Victor Pițurcă n-a uitat de Mihai Rotaru, la 4 ani după ce și-a dat demisia de la Craiova: „Știți de ce nu ia titlul?”
Șucu s-a întâlnit cu Șumudică în această seară! După o oră și jumătate de discuții, a dat verdictul: „Dacă mă întrebați dacă îl pun antrenor...”
RAPID
Șucu s-a întâlnit cu Șumudică în această seară! După o oră și jumătate de discuții, a dat verdictul: „Dacă mă întrebați dacă îl pun antrenor...”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (35)
vasile_00
vasile_00  •  03 Mai 2024, 19:29
Postat de brujo pe 03 Mai 2024, 15:24

Era alt fotbal si alte echipe ...

Și mâine va fi alt fotbal și alte echipe!

Trotsky
Trotsky  •  03 Mai 2024, 18:53

Hopa, a ieșit si cel poreclit "Nașul" la declarații, adică exact cel care a ținut in brațe cooperativa bistrițeană. Un pic de rușine si mai ales multa tăcere l-ar salva de penibilitate.

traian_v
traian_v  •  03 Mai 2024, 18:00

Da, alta varsta, aceeasi culoare.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close