FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi despre evoluția lui Florinel Coman la FCSB: "Mă abțin să spun ce gândesc"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2018 18:43

Mirel Rădoi, managerul sportiv al naționalei sub 21 de ani a României, a vorbit despre Florinel Coman în termeni laudativi, dar a lăsat să se înțeleagă că cel poreclit "Mbappe" nu e folosit pe un post care să-l avantajeze la FCSB.

" Florinel Coman e un jucător formidabil. L-am văzut antrenându-se la echipa naţională de tineret. E un jucător fantastic. Nu e întâmplător ceea ce vorbeşte Hagi. Are calităţi extraordinare. Nu mi-e greu să spun de ce nu creşte, dar mă abţin să spun ceea ce gândesc, pentru că sunt într-o poziţie ingrată. Sunt manager la U21 şi pot fi subiectiv. Nu ştiu ce i se cere la echipa de club, ştiu ce i se cere la echipa naţională.

Nu am avut niciun fel de problemă cu el, nici din punct de vedere sportiv, nici în privinţa caracterului. Dani Isăilă a sesizat foarte bine calităţile lui. El e un jucător care are explozie. Nu e ca Pintilii, să fie un jucător de anduranţă. Dacă va evolua ca-n 4-3-3-ul de la Barcelona, atunci se va descurca.

Dacă va fi folosit în 4-3-3-ul Franţei spre exemplu, atunci îi va fi greu. El are o viteză incredibilă. În meciul cu Anglia U21 l-a avut adversar direct pe Arnold, finalist de Champions League. L-a făcut avion pe Arnold la câteva faze",  a spus Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fortzzza
fortzzza  •  16 Iulie 2018, 01:11

Nu te abtine, Mirele! Stim cu totii, nu e nici pe sfertul sfeturilor Mbappe de FCSB. Ii lipseste caracterul, cum de altfel le lipsteste multor jucatori de azi. Pentru fotbalul din spatele blocurilor (Liga 1) se potriveste.

thebluestlion
thebluestlion  •  15 Iulie 2018, 21:42

Pentru binele echipei nationale imi doresc ca fiecare tanar talent de la noi sa devina un fotbalist bun, insa Coman asta joaca mai mult prin presa de cand a venit la Fcsb. Poate prea multa atentie strica, momentan nu a aratat nimic.

whiteredarad
whiteredarad  •  15 Iulie 2018, 20:54

Florinel Coman este un tip....cam ..umflat. Nu poti juca pentru el, un tip, pentru care marcajul este nul,si care nu prea da gol.Nu exista o pozitie in care sa poti spune ca joaca foarte bine. Ii aduc aminte lui Radoi, ca in meciul cu Anglia ...am pierdut, deci...ce a produs Coman ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează