FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA 0-2

Rădoi, declarații confuze după eșecul cu rivala FCU Craiova: „Neinspirați, lenți! Puteam da gol doar din penalty, dar rezultatul e nemeritat”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2022 21:59 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2022 22:06

FCU Craiova a câștigat derby-ul cu CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul gadelor de astăzi, a oferit declarații confuze după meci. 

Rădoi a început prin a spune că rezultatul este nemeritat, însă apoi i-a lăudat pe rivali și și-a criticat jucătorii pentru prestația foarte slabă.

Direct în topul Superligii! Câți suporteri au venit la derby-ul Craiovei + ironia lui Mihai Stoica
CSU Craiova - FCU Craiova
Direct în topul Superligii! Câți suporteri au venit la derby-ul Craiovei + ironia lui Mihai Stoica

Mirel Rădoi, după CSU Craiova - FCU Craiova 0-2

„E nemeritat! Diferența s-a făcut la finalizare. Bănuiam că va juca în zona centrală cu Albu și Achim, pentru a bloca urcările lui Crețu și Nistor. Nu am reușit să profităm. 

Am încercat să continuăm această linie, cu căpitani tineri, dar în seara asta Baiaram a fost neinspirat în anumite momente. E normal să mai greșești, echipa asta nu a câștigat 20 de meciuri consecutive în ultimii ani. Era normal să vină și un astfel de moment. Nu voiam ca seria de invincibilitate să se termine astăzi, într-un derby al orgoliilor. Dar asta este.

Adversarul a avut un plus de motivație astăzi. Bauza, Bahassa, Iancu au știut să sufere mai mult decât noi, au înțeles mai bine acest derby. Ne așteptam să fie greu, știam că vor avea un nivel ridicat fizic și mental. Astăzi am fost neinspirați și lenți.

În timpul meciului, de la primele situații, le-am spus că trebuie să fim foarte atenți. Mi s-a părut că e un meci de 0-0, că e ziua aia în care puteam marca doar din penalty”, a spus Mirel Rădoi, la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Mă aștept la lucruri din partea jucătorilor care intră de pe bancă, nu doar din partea lui Andrei Ivan. Va trebui ca noi să îi punem cât mai mult în situații de a marca goluri. În seara asta am avut puține momente în care am luat acțiuni personale, am fost lenți, lipsiți de încredere
- Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova 

VIDEO. Atmosferă incendiară la derby-ul dintre CSU Craiova și FCU Craiova 

Citește și alte știri fotbalul românesc:

VIDEO // EXCLUSIV Vrea să transfere de la Gigi Becali: „Cred că ne va ajuta! De luni ne apucăm de treabă”

Datorită cornerelor sunt pe loc de play-off! Procentaj uluitor în Liga 1

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (15)
doritor
doritor  •  04 Decembrie 2022, 12:58

Greseala repetata Mirele! L-ai pus capitan pe Screciu s-a autoresponsabilizat pâna a luat rosu, acum l-ai entziasmat atât de mult pe Baiaram cu banderola că de cum era el cam imprastiat aseara s-a farâmitat de tot. Restul jucatorilor ce sa zic mamâi sau tămâi acelasi lucru. Napoli ca e a 9-a oara si va fi a suta oara tot se vede practica lui,punerea jucatorilor in teren. De cât teorii si premonitii mai bine lucruri simple ,dar respectate. O parte a fotbalului craiovean a triumfat ,cinste lui, dar luptati mai mult amâdoua echipele cu „strainii” din afara Olteniei in special cu bucurestenii si mai cu seama afara, afara dincolo de hotare.

legio.sud
legio.sud  •  04 Decembrie 2022, 11:10
Postat de vasileroaita pe 03 Decembrie 2022, 23:36

Radoi are dreptate. Rezultat nemeritat. Scorul trebuia să fie mai mare în favoarea oltenilor!!

Vasilică , Vasilică , te pricepi tu la olteni !!! Tu ești pe zoo mai mult , șezi blând .

miciBIO
miciBIO  •  04 Decembrie 2022, 10:38

Rădoi, teoretician gelat hazardat, ar trebui să-l aștepte pe Napoli cu un carnețel la autocar, să-l roage când are timp să-i predea ABC-ul antrenoratului. Cum poate unul ca Rădoi să vorbească de prismă în teren când el fără bacul luat nu a învățat despre pătrat și triunghi?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează