FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

MM, încă o ironie înaintea derby-ului cu Dinamo: " A fost furtună? Lorin Furtună? Ai noștri se aruncau pe burtă în momentele alea"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 11:39

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, și-a exprimat încă o dată nemulțumirea vizavi de amânarea duelului de miercuri dintre Dinamo și Concordia Chiajna. 

"Suntem dezavantajați în mod absolut și nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta. A fost furtună? Lorin Furtună (n.r. aluzie la Lorin Fortuna, fost om politic) sau ce? În furtuna aia, noi eram în avion, iar jucătorii se aruncau pe burtă. E lipsă de respect pentru echipa noastră", a tunat MM, la TV Digi Sport. 

Mai exact, directorul sportiv al vicecampioanei e nemulțumit de faptul că jucătorii dinamoviști vor beneficia de mai multe zile de odihnă în perspectiva derby-ului de duminică. 

Duelul dintre Dinamo și Concordia a fost amânat miercurui, din cauza condițiilor meteo neprielnice. Partida a rămas să se dispute săptămâna viitoare, miercuri sau joi, au anunțat oficialii LPF, urmând ca grupările să fie înștiințate cât mai repede despre data exactă a partidei. 

Tot miercuri seară, fotbaliștii FCSB au fost nevoiți să aștepte două ore în aeroport pentru a putea decola spre Cluj. 

Citește și: Conflictul dintre MM Stoica și Dan Petrescu a trecut la faza pe "dat din casă": "Sunt siderat de ce spune. Habar n-avea cine era jucătorul!"

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
risc_mix
risc_mix  •  22 Septembrie 2017, 21:25

Numai glume cu morti nu publicase pana acum GSP..Atat de jos ati ajuns ma?Sa promovoati un fost detinut, tamplar la Rahova si glumele sale morbide? Baa.Lorin Furtuna a murit

106452019897999
Eduard Girnita  •  22 Septembrie 2017, 19:48

Sa va fie rusine mascarici gsp-isti! De un copil campion la sah sau la alt sport nici macar nu pomeniti in schimb zi de zi ne intoxicati cu acesta scursura a societatii, un infractor cu acte ,o ***!!! Ce *** sa invete ba un copil de la acest ***? Cum se fura , cum sa pacalesti plata fireasca a impozitelor? Rusine ba!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1272923266081255
Badica Tudor  •  22 Septembrie 2017, 18:35

alo domnilor ziaristi cat aveti de gand sa promovati acest pena lva plateste pentru asta,in loc sa spuneti ceva despre meci ,cautati dor conflictele,si barfa ,unde ati invatat asta la ziare de scandal

Vezi toate comentariile (34)
Comentează