FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

MM Stoica, atac la adresa FRF-ului la plecarea spre Sibiu! Anunț șoc: "Nu-mi doresc calificarea! Asta merită!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 17:42

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre partida pe care FCSB o va juca mâine în sferturile de finală ale Cupei României, cu Hermannstadt, de la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.RO. 

Surpriză însă! Oficialul roș-albaștrilor nu-și dorește ca echipa sa să se califice în semifinalele competiției. 

"Probabil se va juca, dar nu știu ce sport vor practica cele două combatante la Sibiu. E păcat. E păcat pentru publicul din Sibiu care aștepta această partidă de la tragerea la sorți, e păcat pentru cei care au organizat meciul și au adus o instalație de nocturnă din Italia.

Sunt dezamăgit profund de diriguitorii FRF, în special de Felix Grigore care ne spune că nu are temei legal pentru amânare. Chiar nu realizezi? Nu e fotbal ce se preconizează că se va juca acolo.

Asta e obiectivul numărul 1 pentru Steaua: să ne întoarcem cu lotul întreg. Nu îmi doresc nicio semifinală. Îmi doresc să venim fără accidentați și să meargă Sibiu mai departe. Pentru că asta merită competiția asta. Nu merită să aibă cea mai importantă echipa din România în fazele superioare", a declarat Mihai Stoica la plecarea spre Sibiu conform TV ProX.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (49)
minell73
minell73  •  28 Februarie 2018, 13:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  28 Februarie 2018, 07:45

Propun ca un JURIST ADEVARAT sa studieze un pic dosarul lui MM STOICA ! Eu , ca nespecialist , consider ca functia si ceia ce face acest individ , sunt ILEGALE !!!

kwd2015
kwd2015  •  27 Februarie 2018, 21:39
Postat de sallahaydin pe 27 Februarie 2018, 20:07

Liga 1 isi permite ,,luxul,, sa trimtă pe Dinamo in play-out!!? Atunci in Romania sunt *** ce se plimbă liberi..... De exemplu Minimus ! Că valorosi sunteti voi băăă, la fc5b!!??

Pai liga 1 a facut macinica pe dinamo? Ahahahha. Slaba mai esti fetitzo. Gheisa mica ce esti....dinamo s a facut mucenica de pe 8. Nimeni altcineva. Valoarea voatra incontestabila. Negoita. Contra. Mutu. Miriuta. Asta va e valoarea. Nu v a trimis nimeni voit acolo, in afara de VOI! Ipocritelor

Vezi toate comentariile (49)
Comentează