FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica chemat la Comisia de Disciplină! „Am atentat la onoarea și integritatea arbitrilor”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 09:11

Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, trebuie să dea cu subsemnatul la Comisia de Disciplină a FRF pentru că a protestat pe toată durata meciului câștigat cu CSU Craiova, scor 3-2, de pe Arena Națională, dar și pentru declarațiile făcute în ultima perioadă.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică în etapa a 5-a din play-off, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport.

„Când trăiești o experiență cum am trăit noi cu Craiova, când, fără nicio explicație, ni s-a scos mingea din poartă, e foarte complicat. Am fost chemat la Comisia de Disciplină de CCA pentru că, prin declarațiile mele, am atentat la onoarea și integritatea arbitrilor.

Observatorul a scris că am protestat pe toată durata meciului. Dar nu am protestat, doar am întrebat ce a fost”, a spus Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Citește și:

Mihai Stoica dezvăluie un secret din vestiarul FCSB » Andrei Vlad, jucătorul pe care mizează din sezonul viitor: „Mai trag cu ochiul, e cel mai serios”

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (7)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  11 Aprilie 2019, 14:18

Cum poti atenta la ceva ce nu exista!!!???

alexbibirica1
alexbibirica1  •  11 Aprilie 2019, 13:27

frf & lpf romania = koreea de nord

observator_federal
observator_federal  •  11 Aprilie 2019, 11:52
Postat de geogeo pe 11 Aprilie 2019, 11:11

MM, de ce nu recunosti ca ai atentat la "integritatea" lui Hategan? Anuleaza si el un gol aiurea si repede sa protestati voi. *** Pai, se poate? Adevarul e ca se poate, daca ne aducem aminte de ce a facut Coltescu la celebrul Astra-FCSB 2-0 din 2015, cu 3 goluri anulate aiurea, nu numai unul. Asa ca la 1-2 goluri anulate degeaba sa nu mai protesteze nimeni. De la 3 in sus, ne mai gandim.

Hațegan a văzut protestele craiovenilor , inclusiv ale galeriei craiovene masivă și vocală - tu dacă nu ai fost pe stadion nici măcar nu-ți poți închipui forța ei de reacție, gigiștii o visează noaptea - și s-a gândit că le-a mai dat un gol moka fecesebiștilor în prima repriză, cel al lui Man. Faza oricum a fost grea, doar VAR-ul putea arăta dacă Hora a mai atins sau nu balonul încă o dată, când Benzar ”la primire” era în offside... Hațegan avea de ales în acele momente (așa a perceput el faza și s-a văzut că s-a gândit mult) între a riscul de a acorda două goluri incorecte Fcsb-ului într-un meci... și varianta anulării, plauzibilă, a golului... Alegerea lui pe total nu i-a nedreptățit pe Meme și ai luidin moment ce le-a anulat un gol corect dar le-a și făcut cadou unul incorect (că Meme se dă ”rănit” acum și mai scrie o filă ”eroică” în istoria fcsb-ului e altceva... Măscărici la curtea stăpânului) .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează