FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

MM Stoica, despre momentele cumplite cu Romario Benzar în prim-plan: "Zicea că e frate-su și că are meci la Chiajna"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 16:08

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, s-a plâns de temperaturile extreme cu care se confruntă România în aceste zile și nu înțelege de ce campionatul s-a reluat atât de repede.

Oficialul stelist a vorbit și despre momentele de panică trăite duminică seara în meciul cu Sepsi, 2-0, atunci când Romario Benzar a rămas inert în urma unui ciocniri cu un adversar. 

"Benzar, după meci, zicea că e frate-su și că are meci la Chiajna, azi, cu Voluntariul. Am glumit, dar se putea întâmpla ca un jucător să moară. Pentru că unii n-au aflat încă faptul că nu ne-am calificat la Campionatul Mondial și că nu trebuie să ne grăbim. Nu mai avem echipe nici prin Champions League și Europa League. Avem date.

Când s-au descălțat jucătorii în vestiar le-au căzut degetele, s-au amestecat între ele. Noroc că și le-a găsit Budescu pe alea de exterioare. Nu-i normal așa ceva. Ce să facem la Sibiu? Meciurile astea sunt programate pentru spectatori și telespectatori. 

Băieții noștri trebuie să se antreneze azi pe - 9 grade, dar la nivelul pământului, acolo, la Berceni, se resimte la -18 grade. În astfel de condiții, cine să iasă duminică seară, pe vremea aia pe stadion?", a declarat MM Stoica, la TV Digi Sport.

În minutul 56 al meciului cu Sepsi, 2-0, Romario Benzar s-a lovit cap în cap cu Ousmane Viera și a rămas preț de câteva momente comoționat pe gazon. Imediat, ambulanța și-a făcut apariția pe teren, dar fundașul stelist a putut în cele din urmă să continue partida (detalii, aici)

Vezi și:MM Stoica, dezvăluiri incredibile de la Derby: "Jucătorii au furat fanioanele!" + Atac devastator la Torje și galeria lui Dinamo: "Se gâdilau în spatele pânzei! Aveau nevoie de intimitate"

Citește și:

Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
Superliga
Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
Bayern îl scapă pe Drăgușin de concurență! Prețul transferului: 30 de milioane de euro
Campionate
Bayern îl scapă pe Drăgușin de concurență! Prețul transferului: 30 de milioane de euro
Haos „vestimentar” la plecarea englezilor spre Germania. Haine peste tot pe pistă!
Euro 2024
Haos „vestimentar” la plecarea englezilor spre Germania. Haine peste tot pe pistă!

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (28)
rinocereus
rinocereus  •  27 Februarie 2018, 09:58

Se trezeste si asta vorbind despre ce s-a intamplat acum cateva luni, norocul lui ca a egalat Teixeira la ultima faza, tinut in teren 94 de minute cu Dinamo, la 37 de ani, apoi mort cu Lazio. De meciul cu Lazio, 5-0 in min 70 nu mai pomeneste nimic. Apoi te mai miri ca il injura suporterii dinamovisti. Pai vad a asta cauta, ii place. Raspecta, ca sa fii respectat!

zecs93
zecs93  •  27 Februarie 2018, 01:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  27 Februarie 2018, 01:00

Din păcate uni manageri încă nu au aflat că în februarie e iarna in Romania , și deși se laudă că activează în fotbalul românesc din prima jumătate a anilor 90, tot nu pot organiza un meci fără probleme. Dar se pricep sa delege responsabilități și să-și atribuie merite , chiar și când nu e cazul. MM e exemplu....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close