FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, fascinat de jucătorul de care Becali vrea să scape: "Se simte altceva! Și-a schimbat atitudinea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 08:55

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre jucătorii de la echipa roș-albastră și l-a lăudat pe atacantul de 20 de ani, Florinel Coman.

" Florinel Coman este exemplu pentru mine. A avut nevoie de acomodare, aia e. Dar e alt jucător acum. Și-a schimbat atitudinea la antrenamente, și-a schimbat atitudinea în jocuri! Pe frig, pe mocirlă, el a intrat și a dat gol! S-a bătut.

Păi, n-ați văzut la Botoșani? El și cu Tănase s-au dus cu japca peste Karaboue și i-au luat mingea, după care i-a dat pasa lui Filip, care a marcat. Se simte altceva la Coman. E alt jucător", a declarat Mihai Stoica pentru TV Digi Sport. 

1.700.000 €este cota lui Florinel Coman

1.800.000 €este valoarea lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt.com

  • Florinel Coman a fost cumpărat de FCSB în 2017 de la Viitorul, pentru 3 milioane de euro. În acest sezon a jucat 22 de meciuri, marcând 8 goluri.

Citește și:

L-a "înghesuit" și pe Hagi » MM Stoica, nemulțumit de acțiunile "Regelui": "Mă deranjează când face asta"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
red_dogs_united
red_dogs_united  •  19 Decembrie 2018, 09:19

Fîîsss...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează