FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO MM Stoica, năucit: „Rar mi-a fost dat să ascult așa ceva. De excepție!”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de , - Publicat luni, 19 iunie 2023 15:03 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 15:24

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, s-a declarat profund impresionat de discursul lui Alexandru Băluță (29), prezentat astăzi ca nou jucător al roș-albaștrilor în cadrul unei conferințe de presă.

Băluță a explicat de la pupitru de ce a ales să semneze cu FCSB în ciuda interesului din partea Universității Craiova, formație din orașul său natal, la care a mai evoluat între 2014 și 2018.

Totodată, s-a declarat pregătit de această nouă provocare și a analizat din punct de vedere tactic unde ar avea loc în echipa roș-albastră.

Conflict cu fotbalistul Rapidului: „Chiar Mutu mi-a scris: «Nu-i răspunde, n-are minte!»”
RAPID
Conflict cu fotbalistul Rapidului: „Chiar Mutu mi-a scris: «Nu-i răspunde, n-are minte!»”

Mihai Stoica, după ce l-a auzit pe Alexandru Băluță: „Prestație de excepție”

Declarațiile fotbalistului l-au impresionat pe Mihai Stoica, cel care l-a însoțit pe Băluță la conferință.

Mărturisesc că rar mi-a fost dat să ascult un fotbalist vorbind atât de bine ca Alexandru Băluță, ca formă și conținut.

Nu a fost nicio regie cu întrebările, chiar sunt uimit. A fost plecat mulți ani din țară și a avut o prestație de excepție”, a afirmat MM odată ce dialogul dintre Băluță și reporteri s-a încheiat.

S-au spus multe despre mine. A fost o lipsă de respect față de mine și față de ce am făcut la Craiova. Am ales ce e mai bine pentru mine și familie. Nu au fost oferte egale. Nu a existat niciun echilibru între oferta de aici și cea de la Craiova. Nici financiar, nici din punct de vedere al efortului. 

Am simțit că sunt dorit mai mult aici. Oamenii au fost OK cu mine, mi-au dat timp, pentru că nu era o decizie ușoară. Nu au pus presiune. Și-au dorit foarte mult să vin aici și au făcut toate eforturile. E o diferență foarte mare.

Atitudinea Craiovei nu a fost una serioasă. M-am simțit subestimat. S-au spus multe lucruri. Nu am fost luat în serios. Am crezut că va fi ușor să mă aducă înapoi. Apoi, după ce tot ce s-a pus... 

Am fost mereu într-o relație bună cu Mihai Rotaru, dar până la fapte mai e mult. A fost dezamăgitor. Nu mă așteptam la asemenea reacții, duse la extrem.

- Alexandru Băluță, mijlocaș FCSB

Mai multe știri de actualitate:

Scandal uriaș: Thibaut Courtois a boicotat antrenamentele și următorul meci al Belgiei!

Internaționalul olandez a fost condamnat la închisoare cu executare!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  19 Iunie 2023, 20:25

Amice, asta e cusurul tău...te cam contrazici singur. Steaua este echipa stalinista adusa pe tancurile armatei roșii în 1947 . Este echipa care a retrogradat în 1948 însă VAR-ul lui Gh.Gheoghiu Dej a ținut ca echipa sa de suflet sa nu joace în divizia B . Ori fcsbeul, echipa ta de suflet (echipa lui Gigi Valiza ) a fost înființată în 2003 cu " sediul" în comuna Mogoșoaia. Mai mult decât atât, justitia intr-un dosar , în prima instanta, l-a potcovit pe fariseu cu plata a 37 mil. euro către (atenție!) Clubul Steaua bolșevic, cel adus pe tancurile sovietice. Asa ca nu încerca să induci fecesebistii în eroare pt. ca în final te faci de ras ...dar și de plâns.

TheWizardOfOz
TheWizardOfOz  •  19 Iunie 2023, 20:02
Postat de guimaraes1.0 pe 19 Iunie 2023, 19:52

Pe vremea mapn ante 22 decembrie'89 mai erau si niste stelati pe umeri zisi ofiteri ci la bob si care s-au dat primii drept revolutionari decembristi.

Erau unii care vindeau fotbaliștilor iaurt și brânză din portbagaj. Acum sunt idoli pentru prostime.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  19 Iunie 2023, 20:00

Amice MM ,poate nu știi dar Baluta a jucat la Universitatea Crsiova , ori dumneata ești obișnuit cu jucatorii fecesebeului carora le predai cheile camerelor și pe care i-ai încurajat (sfatuit) sa nu meargă la scoala...chiar și în presa. Ai prins-o pe-asta ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează