FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica nu uită de Florin Talpan! Aroganța după ce juristul MApN a fost sancționat

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 09:07

MM Stoica a fost întrebat despre decizia CSA Steaua de a-l sancționa pe juristul Florin Talpan pentru ultimele declarații:

"Talpan nu mai poate să-mi dea replica dacă aș spune ceva pentru că el nu mai are voie să vorbească.

Nu e frumos să îi transmit eu mesaje acum, când el n-are voie să-mi dea o replică. Păi, e corect așa?

Eu am vorbit deja și parcă îmi pare rău, mă simt vinovat că i-am dat gol în minutul 90 sau chiar în prelungiri și el nu mai poate să reacționeze". 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
zizu
zizu  •  09 Aprilie 2017, 11:47

nu trebuie nici o puscarie! puscarie sa faca,dar puscarie....infractorul din pipera cu mm,cei care au furat statul roman si nu au dat un ban inapoi si au facut puscaria la seral sau academia lui hagi! steaua a insemnat si inseamna sute de campioni olimpici,mondiali,nationali etc....steaua avea numeroase sectii de sport ce aduceau faima tarii steaua nu e fcsb....care e doar o fabrica de bani ptr clica infractorilor ce acum ,vremelnic,se ocupa de fcsb

mal.
mal.  •  09 Aprilie 2017, 13:23

Chiar faceți comparații intre un colonel de justiție (cu rezultate notabile) si un derbedeu eliberat condiționat din pușcărie?

andrei.f
andrei.f  •  09 Aprilie 2017, 12:25

Prea multă agitaţie pentru şoarecele de bibliotecă talpan. Cu siguranţă, a executat ordinele vreunui beşinos de general !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează