FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB

VIDEO „Să le dai gol în minutul 90, cum am făcut-o eu!” » Mobilizare inedită înainte de FC Argeș - FCSB

Elias Bazzi, în stânga, în duel cu Juan Carlos Toja / foto: Arhivă GSP
Elias Bazzi, în stânga, în duel cu Juan Carlos Toja / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2023 14:45 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 17:42

FC Argeș nu o duce grozav în Superligă, dar încearcă să puncteze la capitolul comunicare și imagine. Înaintea meciului cu FCSB de duminică seara, piteștenii au pus la cale un moment inedit în social-media. 

  • FC Argeș - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Oamenii care se ocupă de imaginea clubului l-au căutat în Argentina pe Elias Bazzi, fostul fundaș stânga al „vulturilor violeți”, care i-a transmis un mesaj video compatriotului Facundo Rizzi, transferat iarna aceasta de Croitoru. 

Pe Bazzi și pe Rizzi nu-i leagă doar numele asemănătoare. Ambii sunt argentinieni, iar actualul fotbalist al alb-violeților evoluează pe același post pe care o făcea Bazzi.

„Salut, Facundo! Ce mai faci? Îți vorbește Elias Bazzi, fost fotbalist la FC Argeș. Vreau să-ți spun că meciul împotriva FCSB-ului este unul dintre cele mai importante din sezon. Trebuie să dai totul pentru acest tricou măreț al lui FC Argeș, care este o mare familie. Să dai totul! Și să dai gol în minutul 90. Hai FC Argeș!”. 

Atunci când vrei să simtă ca tine, le vorbești pe limba lor. 🇦🇷 ¡Vamos, Facundo! Gracias, Elias! ⬜️🟪

Publicată de Fotbal Club Arges Pitesti pe Sâmbătă, 25 februarie 2023

Elias Bazzi: „Am avut ani frumoși la Pitești”

Elias Bazzi a înscris pentru FC Argeș într-un meci spectaculos cu FCSB disputat acum 14 ani, în martie 2009, când piteștenii au remizat în Trivale în fața bucureștenilor, scor 2-2. Argentinianul egala atunci în minutul 90, în fața unui stadion arhiplin.

„Să le dai gol în minutul 90, cum am făcut-o eu!” » Mobilizare inedită înainte de FC Argeș - FCSB
Piteștenii au umplut stadionul la meciul cu FCSB din 2009, cum se întâmplă de fiecare dată când roș-albaștrii vin în Trivale / foto: Arhivă GSP

„Am avut ani frumoși la Pitești. Am stat patru ani și jumătate la acolo, am fost foarte fericit. Chiar am un grup cu care vorbesc cu toți jucătorii alături de care am jucat la FC Argeș, vorbim în fiecare zi. Vorbesc cu Poenaru, care am văzut că e antrenor, cu Adi Dulcea, cu Iulică Tameș, cu Mircea Stan, cu toți jucătorii de acolo. Vorbesc mereu și cu Ionuț Badea (n.a - fostul antrenor al echipei).

Sunt prieten și cu băieții din galerie. Toți jucătorii și oamenii din cantonament au fost ca o familie și mă bucur că își amintesc de mine”, spunea Elias Bazzi, în interviul acordat Gazetei Sporturilor la finalul lui 2020

81 de meciuriși 3 goluri a reușit Bazzi pentru FC Argeș

Citește și alte știri din Superligă: 

Îl paște un transfer » Un club mare al Europei a pus ochii pe Krasniqi, fotbalistul care l-a sedus pe Dan Petrescu: „Urmăresc acest profil de fotbalist”

Noul transfer l-a făcut pe patronul din Superliga să exclame: „Dacă e la fel de bun, mă îmbăt!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
johny2003
johny2003  •  26 Februarie 2023, 09:55

Vezi sa nu-ti Croiasca arbitrul un cartonas rosu! Zic si eu, nu dau cu parul!))))

John_Doe
John_Doe  •  25 Februarie 2023, 15:05

Înainte de meciul cu CFR l-au spus ca e neimportant și pot lua bătaie?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează