FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu a confirmat negocierile cu Margiotta și a anunțat alte 4 transferuri!

Margiotta la Lausanne. foto: lausanne-sport.ch
Margiotta la Lausanne. foto: lausanne-sport.ch

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 11:23

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a dat ultimele detalii legate de transferurile pregătite de echipa alb-roșie.

"Salomao face acum vizita medicală. Dacă totul este în regulă, va semna în jumătate de oră", a anunțat oficialul dinamovist la TV Sport Ro.

Diogo Salomao e mijlocaș lateral, are 28 de ani, portughez, iar în trecut era comparat cu Ronaldo. Ultima oară a evoluat la Mallorca, în Segunda Division. Între timp, el a semnat deja cu "câinii" și a fost anunțat oficial (AICI)

"Da, sunt negocieri cu Juventus pentru Francesco Margiotta. Este un jucător interesant. Până să se accidenteze, el jucase foarte mult și bine. Evoluează ca al doilea vârf și ne gândim să îl transferăm. 

Vom lua o decizie în curând. El a avut o accidentare în ianuarie și vom vedea care este situația lui. Voi merge să vorbesc și cu antrenorul Contra și vom lua o decizie", a spus Mutu despre tratativele dezvăluite azi de jurnaliștii italieni.

Margiotta are 23 de ani și a dat 8 goluri în 18 meciuri în Elveția, la FC Lausanne, în ultimul sezon, unde a jucat împrumut (Detalii, VIDEO, FOTO)

Conducătorul din Ștefan cel Mare a completat lista de achiziții cu alți 3 fotbaliști: 

"Sper ca azi să rezolvăm și problema fundașului central. Suntem în negocieri. Mâine cred că pot să transfer și un mijlocaș central. Vreau ca până la finalul săptămânii să aduc și al doilea mijlocaș ofensiv. Acum lucrurile sunt foarte clare. Știm ce jucători vrem și sunt doar detalii de pus la punct".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (21)
mariuss72
mariuss72  •  27 Iunie 2017, 12:31
Postat de daniel_daniel00 pe 27 Iunie 2017, 12:19

Du-te bai pensionarule la pescuit...Aduceti tot felul de dubiosi cu probleme medicale si va vedeti campioni.O sa fiti ca si in ultimii 10 ani...

Mai daniela, imi aduc aminte cum spuneati de Nemec, ca n-a marcat de nu stiu cite luni...si acum baliti la el. Chestia e ca nu aveti oameni in stare sa faca scouting, stiti doar sa umflati de la alte echipe.

westfield
westfield  •  27 Iunie 2017, 13:57
Postat de mariuss72 pe 27 Iunie 2017, 12:31

Mai daniela, imi aduc aminte cum spuneati de Nemec, ca n-a marcat de nu stiu cite luni...si acum baliti la el. Chestia e ca nu aveti oameni in stare sa faca scouting, stiti doar sa umflati de la alte echipe.

Atat timp cat ciobanul "are ochi" sa vada, Steaua n-are nevoie de scouteri. Si cine sa fie scouter ? Mimi ? Pai nu de asta s-au certat in trecut? Mimi cu relicvele lui umfla nota de plata. Ciobanul n-are incredere in nimeni, de aia prefera sa greseasca le mana lui. Nu te poti numi club serios de fotbal fara scouteri, fara juniori...sa vezi tu apararea dezastru sezonul urmator la Steaua. Doar sa marcheze minim 2 goluri pe meci, altfel e jale. Dar nu-i problema, jucam "ofensiv"...4 fundasi, 3 inchizatori, 2 "aripi" si un atacant.

138672209828437
Gelu Oanca  •  27 Iunie 2017, 11:47

Daca intradevar se fac aceste transferuri FCSB se bate pentru locul 3 cu Craiova, locul 2 CFR.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează