FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA 1-2

Mutu se ia de jucători! Pe cine a găsit vinovat după înfrângerea cu ACS Poli și despre cine spune că acum nu merită să fie la Dinamo

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 12:25

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor dinamoviști din meciul cu ACS Poli, 1-2, în special de jocul prestat de Nascimento și Penedo.

În plus, fostul atacant le-a cerut jucătorilor să demonstreze că merită să joace la echipa alb-roșie și spune că nu înțelege de ce formația lui Cosmin Contra are evoluții oscilante.

"Înfrângerea vine după un meci mai puțin reușit. Am avut o primă repriză bună, dar a doua a fost incredibil de proastă. Suntem supărați și frustrați. Ne întrebăm ce se întâmplă la Dinamo și de ce echipa are oscilații de formă.

Am pierdut meciurile pe greșeli personale. Și celor de la Poli le-am făcut cadou golurile, după gafele lui Penedo și Nascimento. Jucătorii trebuie să înțeleagă că dacă vor să îmbrace tricoul lui Dinamo, trebuie să fie la un nivel mai ridicat.

În momentul asta nu cred că fundașul Katsikas merită să joace la Dinamo, dar știu cât muncește și cât își dorește. Am văzut cât de mult vrea să aibă succes. Din păcate, până acum nu i-a ieșit totul așa cum ne-am fi dorit noi", a declarat Adrian Mutu la Pro X.

După 9 etape, Dinamo este pe locul 7, cu 15 puncte, având 5 victorii și 4 înfrângeri.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (19)
sooos1ck
sooos1ck  •  12 Septembrie 2017, 14:03

Mutu sa caute jucatori, lotul e slabut, nu sa dea vina pe altii si sa faca rating la TV!!!!!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Septembrie 2017, 18:39

Mutule..de ce l-ati dat pe Popescu la Voluntari ?

deva1
deva1  •  12 Septembrie 2017, 17:01

Am asistat prima oara in viata mea la un meci a lui Dinamo Bucuresti acasa. Vazusem Dinamo invinsa de atatea ori la Hunedoara cand era antrenorul lui FC Corvinul Hunedoara d-l Mircea Lucescu. Acolo cateodata, Dinamo mai scotea un egal sau castiga (foarte rar), dar de cele mai multe ori pleca spre Bucuresti fara cele 3 puncte. FC Corvinul Hunedoara nu discuta cu numeni, dadea acasa cate 3 goluri si batea la acea ora pe oricine, inclusiv Steaua sau Univ. Craiova .In schimb aseara am asistat doar la prima repriza inchieiata 1-1. Pe scurt, fara suparare, pur adevar: stadion frumos, capacitate 15.032 locuri, spectatori 1000 si ceva, pana in 2000. timp frumos, cald pentru 11 sept., tabela electronica superba foarte frumoasa, prima repriza plictisitoare intre 2 echipe ce pareau de liga 3 sau liga 2. Parea ca nu asist la meci de liga 1 ci la un meci de liga 2-3,in prima jumatate de ora Dinamo a atacat mult si a ratat 2 ocazii de atacant fata in fata cu portarul. A treia ocazie s-a concretizat pt. Dinamo . Spre finalul reprizei Timisoara a preluat initiativa si apoi gol din penalty. La Dinamo pareau ca sunt mai multi jucatori straini (de culoare , mulatri sau negri ) decat jucatori romani, Jucatorii Dinamovisti in general erau scunzi, rapizi, dar nu marcau. Nu am pica pe Dinamo,nici nu tin cu Timisoara, dar ma asteptam sa vad: 15 mii de oameni in tribune, 1 galerie nu doua care au pica una pe cealalta , un meci de liga 1 nu de alta liga ,juniori romani in ambele echipe.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează