FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce se întâmplă cu Nana Antwi, jucătorul transferat de FCSB » Când se va alătura echipei și când își poate face debutul

Nana Antwi/ foto Instagram @antwi.nk2
Nana Antwi/ foto Instagram @antwi.nk2

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 19:11 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 19:52

Nana Antwi (23 de ani), noul fundaș al celor de la FCSB, nu va putea juca în meciul roș-albaștrilor cu UTA Arad, programat lunea viitoare. 

Transferat pentru 50.000 de euro de la Urartu în urmă cu 4 zile, ghanezul încă nu s-a alăturat noilor săi colegi în cantonamentul din Antalya și nici nu o va face. 

Nana Antwi, out de la meciul cu UTA

Din cauza problemelor juridice, Antwi a avut probleme cu viza astfel că nu a putut merge în Turcia. Fundașul dreapta al celor de la FCSB va veni direct la București și nu va putea intra în planurile echipei pentru meciul cu arădenii. 

Elevii lui Elias Charalambous se vor întoarce în țară pe 21 ianuarie, cu o zi înainte de meciul cu UTA. Antwi nu va prine niciun antrenament cu noii săi colegi înainte de reînceperea campionatului. Acesta ar putea intra în planurile lui Charalambous abia de la meciul cu CSU Craiova sau chiar cel cu Farul.

Astfel că, Vali Crețu, cel care a semnat un nou contract cu FCSB, va fi cel mai probabil titularul roș-albaștrilor la meciul cu arădenii. 

Ce salariu are Nana Antwi la FCSB

Nana Antwi este un fundaș dreapta care măsoară 1,80 metri. Ghanezul evolua din vara lui 2021 în Armenia, la Urartu, echipă pe care Farul a întâlnit-o în acest sezon în Conference League. Dobrogenii s-au impus cu 6-4 la general în turul doi preliminar.

Gigi Becali l-a convins pe ghanez cu un salariu de 10.000 de euro lunar, unul mediu pentru nivelul remunerațiilor din lotul roș-albastru. Antwi a semnat un contract valabil 4 sezoane.

VIDEO Joyskim Dawa, interviu din cantonamentul lui FCSB din Antalya: „Nimeni nu poate împiedica să ne luptăm pentru titlu” + Ce spune despre venirile lui Alhassan și Phelipe

Citește și alte știri despre FCSB: 

Străinul în vogă din Superligă, impresii după jumătate de an în România: „Cum se numea... Mămăligă, frate! E foarte bună!” + „Îmi aduc familia aici”
INTERVIU
Străinul în vogă din Superligă, impresii după jumătate de an în România: „Cum se numea... Mămăligă, frate! E foarte bună!” + „Îmi aduc familia aici”
De ce Becali își asumă o țeapă de peste un milion de euro: „Transfer din orgoliu”
FCSB
De ce Becali își asumă o țeapă de peste un milion de euro: „Transfer din orgoliu”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
henrywais
henrywais  •  17 Ianuarie 2024, 20:22
Postat de danutcornel pe 17 Ianuarie 2024, 12:04

pro9st esti tu

really? ***u am demonstrat ca esti prost ca tii cu echipa care retrogradeaza vitan barzesti direct. prost esti bah

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danutcornel
danutcornel  •  17 Ianuarie 2024, 12:04
Postat de henrywais pe 16 Ianuarie 2024, 22:03

deci tu sustii vitan barzesti si iti doresti retrogradarea ei. ca asta ar insemna ca o sa castige uta,ca 100% retrogradati. bravo bah pro9stule.

pro9st esti tu

henrywais
henrywais  •  16 Ianuarie 2024, 22:04
Postat de maccarone707 pe 16 Ianuarie 2024, 20:36

nu ne-ati informat daca e sau nu crestin, e foarrte important

radem si glumim,dar astia de la gsp din neprofesionalism nu au prea "acoperit" stirile cu jucatorul asta. pare un jucator genial. nici nu iti dai seama cat de important mediatic este sa tot dai stiri despre Steaua din liga 1.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează