FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță vinde tot! Un om de bază de la Dinamo pleacă în iarnă » Câți bani încasează "câinii"

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 13:11

După ce l-a vândut pe Valentin Costache la CFR Cluj, Dinamo se pregătește să mai renunțe la un jucător important.

Mijlocașul Paul Anton va pleca în această iarnă în Rusia, la Anji Mahacikala, locul 15 din 16, anunță Prosport. Informația a fost confirmată și de sursele GSP.RO, iar în schimbul jucătorului de 26 de ani, formația lui Vasile Miriuță va primi 500.000 de euro. Prima ofertă făcută de ruși a fost de 300.000 de euro, dar conducerea lui Dinamo a refuzat. Ulterior, rușii au mărit oferta, iar echipa alb-roșie a acceptat.

Anton a jucat sezonul trecut în Segunda Division, la Getafe, sub formă de împrumut, dar spaniolii au decis să nu îl păstreze în lot.

Anton a fost adus de Mircea Rednic de la Pandurii, în 2015, și a devenit rapid om de bază. De-a lungul carierei, Anton a mai jucat la Gloria Bistrița și FCM Târgu Mureș. În acest sezon, Anton este golgeterul lui Dinamo, având 6 goluri în 22 de meciuri jucate în toate competițiile

1.000.000 €este cota lui Anton, potrivit transfermarkt.de

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
demolarii
demolarii  •  13 Decembrie 2017, 14:42
Postat de Ioan Trisi pe 13 Decembrie 2017, 13:57

E clar! Dinamo merge spre L2 daca nu se desfiinteaz si ajunge in L4! Asa e in fotbalul nostru:daca nu se gaseste un tulburat ca jiji sa mearga pana in panzele albe atunci se gasesc 10-20 de hoti care sa VANDA SI SA DESFIINTEZE ECHIPELE.

Risipa făcută până în 2012 de fosta conducere care se antrena pentru Liga Campionilor a lăsat urme adânci. In plus competiția de genul Ligi I,așa cum e organizată, contând mai mult scandalul pentru media , spălatul pe mâini intre prieteni și nasismele ( vezi si ultimul meci Botoșani -Fcsb cu un rezultat cunoscut de la vânzarea lui Golofca) nu permite doritorilor de a sponsorizat echipe să obțină la schimb o reclama serioasa. Așa că bani vin încă, contractul mai acoperă un sezon și jumătate, din contractul de televizare. Apoi? I Nicolae e mai bogat că Negoiță sau Becali, dar a impus Astrei autofinanțarea.De ce? Ca și el sunt multi patroni cu resurse financiare care au investit in echipe de Liga I începând cu anii 90, și care s-au retras sau au ajuns la închisoare. De ce? De ce Becali face transferuri pe bani multi doar cu anumite cluburi și doar după ce G Becali , aflat în închisoare, a scos cca 10 milioane euro cu care apărea că și creditor a clubului Fcsb? De ce în cazul introducerii sistemului Var trebuie 2 arbitri sa urmărească imaginile, și nu pot fi alte persoane gen observatori, cu baremuri mai mici decât membrii CCA ( ei nu trebuie să dea teste fizice, ci de vedere și de cultură a regulamentului) și să fie independenți pentru credibilitate ( să nu fie subordonati Cca, LPF sau FRF de pildă)? Să lovești e ușor, să vindeci e greu...

cobra_z
cobra_z  •  13 Decembrie 2017, 14:37

negoita vrea sa vanda tot ca sa-i plateasca datoria lui badea, apoi sa vanda la taraba o echipa cheala , ca sa nu regrete ca a pierdut ceva bani...imi pare rau ca initial (dupa insolventa) am luat partea unui asa specimen...el nu stie nici sa faca bani, dar nici sa respecte o istorie sau suporterii unei echipe...si-a taiat craca de sub picioare tocmai cand il putea sustine...vezi la ce s-a ajuns dupa ce l-a dat afara pe rednic ...

onduku
onduku  •  13 Decembrie 2017, 14:02

E in crestere mare de forma, ar fi putut lua 1.5 milioane. Pacat!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează