FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

La revenirea în România, Nelu Varga a transmis un mesaj ferm: „Stați liniștiți, CFR-ul nu moare! Acum mergem să batem FCSB”

Foto: Nelu Varga și Vasile Dîncu +15   FOTO
Foto: Nelu Varga și Vasile Dîncu

Articol de , , - Publicat vineri, 04 august 2023 07:31 / Actualizat vineri, 04 august 2023 09:25

CFR Cluj a părăsit dramatic Conference League în urma unei înfrângeri dramatice în fața celor de la Adana Demirspor, 1-2, 2-3 la general. Pe aeroport, la revenirea în țară, Nelu Varga a asigurat că stabilitatea clubului nu este pusă în pericol de eșecul european.

Alături de jucători a călătorit și patronul Nelu Varga, care l-a avut ca invitat pe fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, un apropiat al grupării din Gruia, cu care a mai mers în deplasările europene.

Concluziile lui Ilie Dumitrescu: „FCSB nu arată bine! Mă așteptam să văd altceva acolo”
FCSB - CSKA 1948 3-2
Concluziile lui Ilie Dumitrescu: „FCSB nu arată bine! Mă așteptam să văd altceva acolo”

La revenirea în România, pe aeroport, Nelu Varga a precizat că formația sa a avut parte de o tragere cu ghinion și că în ciuda eliminării, echipa arată cel mai bine de când acesta este patron.

VIDEO. Nelu Varga, după Adana Demirspor - CFR Cluj: „Am o bucurie și anume că am cea mai bună echipă”

„N-am înțeles ce s-a întâmplat la acea centrare din care ei au marcat. Am avut meciul în mână! Sincer, am o bucurie. Simt că am acum o echipă bună și-n campionat o să fim bine. Sunt mulți care vorbesc și habar n-au de fotbal! 

Noi ar trebui să ne concentrăm doar pe ceea ce joaca echipa. Stați liniștiți că nu murim din acest rezultat! CFR-ul merge înainte! Mai dădeam prime și bonusuri dacă nu mergea? Mai erau primele și salariile care se dau la noi?

Domnul Mandorlini mi-a făcut impresie bună. E foarte serios și pragmatic! Nici n-am avut noroc la trageri, a fost ghinion. Dacă aveam puțin noroc, treceam de ei fără probleme la cum a jucat echipa azi. La anul ne focusăm pe cupele europene, acum vom face treabă în campionat. Nici nu mă gândesc la altceva”, a precizat Varga. 

Eu sper să-i batem pe cei de la FCSB duminică. O să vedeți! Nu știu dacă vine și domnul Dîncu la meci. Eu n-am să fiu la acest joc, dar sper să am parte de o surpriză plăcută.

- Nelu Varga, patron CFR Cluj

VIDEO CFR Cluj a revenit în țară, după ce a părăsit Conference League ca urmare a înfrângerii cu Adana Demirspor, 2-1 (3-2 la general)

Citește și alte știri:

Patrick Kluivert și detaliul care a „răpus-o” pe CFR Cluj: „Am jucat pe marile stadioane ale lumii, dar așa ceva n-am văzut”

Sepsi și-a aflat adversara din turul 3 preliminar al Conference, iar Dioszegi are o mare temere » Doar LPF îi poate ajuta pe covăsneni

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (61)
realsteaua
realsteaua  •  04 August 2023, 14:48

Cu cât înaintează în tururile superioare ale Conference League cele 3 echipe cu atât vor fi mai obosite față de CFR și chiar U Craiova. CFR a jucat bine în Turcia, dar mai trebuie să ai și acel gram de noroc. Față de echipa plictisitoare a lui Dan Petrescu, acum e altceva.

VardyParty
VardyParty  •  04 August 2023, 13:32
Postat de Hitech pe 04 August 2023, 09:37

La cum a jucat preafericita fcsb aseară, mi-e teamă că da!

:) s-a jucat le derută :) Nu am arătat tot ce știm :)

lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 August 2023, 13:20
Postat de lefter_popescu pe 04 August 2023, 12:44

Amice, dacă renaștere din liga a V-a , jos palaria.

PS- dacă renastea...

Vezi toate comentariile (61)
Comentează