FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică a răbufnit: „Marius Șumudică va fi noul antrenor al FCSB! Nu se întoarce el ca o clătită?”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de , - Publicat marti, 07 mai 2019 09:19

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB a aruncat „bomba”: Marius Șumudică, fostul tehnician al Astrei, va ajunge „principal” la formația roș-albastră.

Marius Șumudică, 48 de ani, este unul dintre oamenii cu care Gigi Becali se sfătuiește deseori la telefon. Antrenorul celor de la Al Shabab a recunoscut că discută frecvent cu Becali și i-a luat apărarea în fața presei:

„Vorbesc, da, vorbesc... Am vorbit şi acum vreo 10 zile. Ce mă întreabă? Când vin acasă, ca să-mi dea nişte brânză. Ce se întâmplă în rest? Am văzut că toată lumea dă în Gigi Becali. Eu am mai spus-o, nu vreau să-i iau apărarea lui Gigi Becali că poate şi el greşeşte, dar are și multe părți pozitive„, a spus Șumudică.

Aflat în studioul TV Telekom Sport înaintea meciului CSU Craiova- FCSB, Nicolae Dică, fostul antrenor al vicecampioanei, demis chiar înainte de Crăciun, în 2018, a făcut declarații extrem de interesante despre colegul său.

„Șumudică va ajunge antrenor la FCSB. Ce contează că toată viața lui a fost un antistelist? Nu se întoarce el ca o clătită? A spus-o chiar el! Are o relație bună cu patronul și eu cred că Șumudică va fi antrenor la FCSB”, a spus Dică.

Nick nu l-a menajat deloc pe Șumudică: „Am văzut că îşi dă cu părerea dânsul despre mine. Acum ne ceartă pe toţi? Chiar aşa? Nu mai putem să spunem nimic? Să ne lase pe noi în pace, că avem şi noi ceva de spus în fotbalul ăsta. Am făcut şi noi ceva în fotbalul ăsta. Eu aştept ca domnul Şumudică să vină, să ia o echipă ca Steaua sau CFR, să vedem dacă va reuşi să câştige campionatul”.

2trofee a câștigat Marius Șumudică la Astra Giurgiu: titlul de campion al Ligii 1 și Supercupa României

 

„Să vină, să câştige trei-patru campionate la rând şi jos pălăria pentru domnul Şumudică. Dar, deocamdată, să ne lase şi pe noi, ăştia tineri, că încercăm şi noi să facem ceva pentru fotbalul românesc” Nicolae Dică, fost antrenor FCSB

„Au fost antrenori care văd că acum îşi dau cu părerea, apar pe la fel de fel de televiziuni şi vin ei şi comentează. Măi fraţilor, nu aţi fost voi acolo, nu i-aţi antrenat toată săptămâna?” Marius Șumudică, antrenor Al Shabab

800.0000 €este salariul pe care Marius Șumudică îl câștigă în Arabia Saudită, față de doar 120.000 de euro cât a câștigat Nicolae Dică într-un sezon de Liga 1 la FCSB

Citește și:

FCSB, campioană doar printr-o MINUNE! Cum ar mai putea pierde CFR titlul #5

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (22)
badeadorian
badeadorian  •  07 Mai 2019, 16:19
Postat de rocky2 pe 07 Mai 2019, 10:19

Sumudica ***! A tradat spiritul rapidist facandu-se prieten cu ciobanul si in curand, nu e de mirare, va deveni si mare fcsbist! O rusine de om!

Nu este chiar asa . Si eu nu cred ca Sumi se duce la FCSB sau la Steaua !!! . ''Om trai si om vedea , zise orbul'' !!.

105662257060988
Eugen Qy  •  07 Mai 2019, 15:10

Abia astept sa il vad pe Sumi la fc fcsb... ATUNCI, sper, cei dintre nedecisii inca, suporteri fece fecesebisti, vor afla si ei ca actuala lor echipa NU E STEAUA si vor fi atat de simtitori, incat sa redevina cu adevarat STELISTII care au fost si care sunt, dar confunda -din cauza de gb- marfa cu ambalajul!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Mai 2019, 15:00
Postat de mosvasile pe 07 Mai 2019, 10:11

Asta se stie!Chiar Becali a declarat ca daca nici anul asta nu ia titlul,la anul antrenor va fi Sumudica!Ce nu a zis Becali, este ce va face cu MM,stiut fiind ca Sumudica nu sufera sa i se amestece ala la echipa!

Ar fi venit odata cu Budescu si ceilalti,dar s-a opus...MM!Iar GG a optat sa-l pastreze pe MM!Dar el nu realizeaza ca de cand cu tehnica asta de ascultare si inregistrare si de cand Basescu nu mai are serviciile in mana,MM a devenit inutil!Ba chiar un balast!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează