FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCU CRAIOVA 0-2

Nicolo Napoli, nemulțumit după victoria lui FCU Craiova: „Așa ceva nu se face!”

Nicolo Napoli / Sursă foto: GSP
Nicolo Napoli / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 16:42 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 17:02

Nicolo Napoli, antrenorul lui FCU Craiova, a declarat, la finalul meciului cu Gaz Metan, câștigat în deplasare cu 2-0, că nu e pe deplin mulțumit de atitudinea echipei sale. Tehnicianul italian crede că jucătorii alb-albaștrilor s-au relaxat când au văzut că înfruntă o echipă plină de copii.

„Nu am făcut un meci foarte bun. Mă aşteptam la mai mult de la joc, dar important este că am câştigat cele trei puncte. E posibil ca jucătorii mei să fi văzut o echipă cu mulţi fotbalişti copii şi poate să se fi relaxat, dar așa ceva nu se face. Avem nevoie ca jucătorii să joace 100% bine pentru a face rezultate şi pentru a aduna puncte”, a declarat antrenorul Nicolo Napoli la finalul meciului, la Telekom Sport. 

„Urcăm în clasament, iar acum ne pregătim pentru puţină vacanţă, apoi ne gândim și la meciul de acasă (n.r. - cu CS Mioveni)”, a adăugat tehnicianul italian.

Gaz Metan - FCU Craiova 0-2 » Oltenii câștigă pe terenul ultimei clasate la meciul 200 pentru Nicolo Napoli

  • La meciul 200 pentru Nicolo Napoli ca antrenor în Liga 1, oltenii au început tare și au ratat două ocazii importante prin Marquet (8) și Compagno (14). FCU Craiova a dat lovitura în minutul 41. Bauza primit o pasă în careu și a finalizat de la 7 metri, pe lângă portarul Grosz.
  • Pe final, în minutul 81, Compagno a stabilit scorul final. Atacantul a reluat cu capul, din 6 metri, după o fază în care gazdele au cerut fault în atac la portar.
  • După această victorie, FCU Craiova a urcat un loc, ajungând până pe locul 5 în clasamentul play-out-ului. Oltenii au depășit-o pe Chindia, care are un meci în minus.

VIDEO Gaz Metan - FCU Craiova 0-2 » Oltenii câștigă pe terenul ultimei clasate la meciul 200 pentru Nicolo Napoli

FCU Craiova, gafe de zeci de mii de euro » Ce sumă trebuie să achite Mititelu, după ce a pierdut încă un proces

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  22 Martie 2022, 09:28

Napoli stie fotbal, stie ce are de facut. In orice caz, chiar daca FCU are jucatori veniti de mai prin toate colturile lumii, faptul ca sunt profesionisti incepe sa se vada. Peste vreo luna, un meci cu una din echipele din play -off ( spre exemplu CSU, de ce nu ? ) s-ar putea sa aiba un cu totul alt deznodamant decat cele de pana acum. Dar, asa cum am mai scris pe aici, trebuie rabdare.

kuba
kuba  •  19 Martie 2022, 20:26

Forta Stiinta! Forta Nicolo Napoli!!!

calinezu
calinezu  •  19 Martie 2022, 18:17

Forza Stiinta,Forza Napoli!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează