FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Niculescu, mesaj după prezentarea lui Rednic: "Nu mai e treaba mea, dar îi va fi greu"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 21:50

Claudiu Niculescu, fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre numirea lui Mircea Rednic ca tehnician al "câinilor" și a discutat despre echipă.

"Nea Mircea are capacitatea de a resuscita echipa, dar e greu. Din aceste 10 meciuri care au mai rămas până la iarnă trebuie să obțină maximum. Important este ce va face până la iarnă, când va putea să-și aducă ce jucători va dori. Știți ceva? Nu mai e treaba mea! Eu am fost demis după 13 antrenamente, dar acum privesc mai relaxat, mă face să zâmbesc.

Am vorbit cu nea Mircea Rednic ieri. În mare, discuția a decurs așa cum a relatat și dânsul. Acum stau și mă odihnesc. Poate am venit la Dinamo într-un moment nepotrivit și poate m-am grăbit, dar nu regret nimic. M-am dus cu sufletul deschis, din păcate nu s-a putut. Ce s-a întâmplat nu este absolut în regulă, dar asta este.

Eu îmi făcusem un plan să obțin 40 de puncte, care ne pot garanta intrarea în play-off. Ne doream să mai luăm minimum 30 de puncte până la vacanta de iarnă. După aceea mai erau cinci meciuri din februarie, care sunt accesibile pentru Dinamo", a declarat Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

"Oferta care mi-a fost făcută a fost aceea de a fi director general, așa cum era Danciu. Am refuzat pentru că am ales să fiu antrenor de când m-am lăsat de fotbal. Era o chestie în neregulă, nu mai înțelegea nimeni nimic" Claudiu Niculescu

Citește și: Cornel Dinu, reacție categorică după venirea lui Rednic: "Fără idioți n-am putea să vedem oamenii adevărați, geniile și normalitatea!"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  16 Octombrie 2018, 06:53

apoi niculescu sa inteleaga ca i s-a oferit un post bun scuzele de rigoare. a iesit ca victima nu ca antrenor prost cu toate ca nu facuse nimic pentru meciul de la Botosani. Era luat la bambilici si de cei din presa care acum il pling dat fiind ca nu adusese acel plus. Asa ca Niculescu sa ii multumeasca lui Alexandru David ca s-a intimplat asa si el a iesit ca antrenor cu fata curata putin sifonat dar atit. IN rest ar fi iesit rau in iarna pe cind era maciuca batailor si nu stia cum sa faca fata unui club ca dinamo. Palarii prea mari pentru ei. Sint bucuros ca a venit Rednic cel pe care l-am vazut chiar antrenorul nationalei si sint convins ca ar fi aratat si nationala altcumva. Bafta Strimbule!

106644143639493
Nelu Teleaga  •  16 Octombrie 2018, 06:50

romanul nu a inteles ca uneori in viata trebuie sa fi dur. trebuie sa tai inc carne vie... asa a facut si nea nicu si i s-a tras de la tradatori si aia care conduc lumea. a achitat totul si asta pe fondul infometarii populatiei care nu murea de foame ca se descurca. ati vazut vreun roman fara o bucata de carne de Craciun? Nu. toti aveau relatii si contribuiau la furtul national. S-a furat la greu. Azi sinteti fericiti ca aveti peste 100 de miliarde datorii si otravrui in super merket-uri plus cu 6 milioane de romani mai putini. dedublrea, tupeul, servilismul, minciuna , smecheria, tradarea, nesimtirea au fost ridicate la rang de virtute . de unde nici Dumnezeu nu a dat nici ca ai ce cere. Dar asta este o problema pe care nici regele de la Ovidiu ca nu stie nici cine a fost acest Ovidiu nu le stie sau le evita ca de da bine politic. Niculescu nu a inteles nimic. I s-a facut un serviciu. Daca el spune ca scoatea echipa dinamo din situatia asta atunci Rednic ce face? Rednic are bani are prestanta si un Cv-eu dur. ALexandru David a prins din zbor aceasta ocazie pentru Dinamo si tot asa ca gashka lui Prunea sa preia friiele la Dinamo. A fost una dintre cele mai tari mutari. Dinamo il destituia pe acest Niculescu in iarna. NU are calitatea de a fi la un club pe care sa il redreseze. Nu are nici nervul lui Bratu. S-a vazut ce a facut la voluntari. Nimic. Acum din nou experimente? Pai da pentru ca un Bratu nu avea autoritate iar Niculescu dovedise ca nu poate mai mult.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  16 Octombrie 2018, 06:42

niculescule de ce nuti deschizi un birou de mediere a divortilor ca pari molut anpaciuitor Antrenor nu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează