FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nimeni nu vrea la FCSB » Echipa roș-albastră, refuzată de toată lumea: "Au preferat altceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 15:27

"Vom aduce 4-5 jucători și vom întări echipa", anunța Gigi Becali după calificarea FCSB în play-off-ul UEFA Champions League, unde se va duela cu Sporting Lisabona.

Antrenorul Nicolae Dică a vorbit dificultățile pe care le are echipa sa în a aduce jucători și spune că speră să aducă cel puțin un fundaș central.

"Depinde și de cluburi, dar și de jucătorii în sine. Noi am făcut și mai facem oferte. Cu unii chiar am ajuns la un acord, dar apoi au decis să plece în altă parte. Au preferat chiar și Serie B sau alte țări.

Sperăm să vină cât mai repede la echipă jucătorii pe care îi avem în vizor. Nu vă pot da eu nume, dar văd că îi știți voi foarte bine. Aștept și eu cu nerăbdare să vină cel puțin un fundaș central. Noi ne-am propus să luăm doi, dar măcar unul să vină", a spus Dică la conferința de presă.

Citește și: Vine la FCSB în cel mai scurt timp! Becali a ajuns la un acord pentru fotbalistul dorit de Dică și MM

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (50)
blatistu49
blatistu49  •  05 August 2017, 16:17

e normal toti se feresc de interlopi si de puscariasi blatisticind aud de FCSB si BECALIse gindesc la infractori si interlopi

nebraska
nebraska  •  05 August 2017, 16:17
Postat de saviola2_8 pe 05 August 2017, 16:11

Pos.takul cel mai vechi de pe gsp. Presteaza zilnic molusca asta. De vreo 12 ani, non stop presteaza nefericitul.

Tu vorbesti nematodule duodenal? Esti veteran fata de mine.

digei
digei  •  05 August 2017, 17:42

Am tinut cu Steaua nu pot sa tin cu FCSB,ca suporter nu titlurile si trofeele conteaza neaparat cat prestanta,atitudinea celor din club,eleganta, decenta si spiritul de familie mare.Cand pui doar banii la bataie si dublezi cu multa mitocanie,aroganta,invrajbire nu poti castiga stima unui suporter adevarat.De aia cred ca nici jucatorii nu se inghesuie,e adevarat ca de aici au mai prins contracte avantajoase afara dar cati au fost acestia ? Si cati s-au pierdut de-a lungul timpului constatand cand era prea tarziu ca au intrat intr-o fundatura...FCSB ...un nume care nu spune absolut nimic.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează