FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Octavian Popescu și restul lumii » Note de la 3 la 8 după derby-ul CFR Cluj - FCSB

CFR Cluj - FCSB // foto: Cristi Preda - GSP +23   FOTO
CFR Cluj - FCSB // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 08:11 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 10:01

Octavian Popescu, autorul unicului gol al meciului CFR Cluj - FCSB 0-1, a primit cea mai mare notă dintre jucătorii prezenți pe teren în derby-ul din Gruia. La polul opus, Mateo Susic, care și-a lăsat echipa în 10 oameni în minutul 43.

FCSB a plecat din Cluj-Napoca cu toate cele 3 puncte puse în joc și s-a apropiat la doar două puncte de rivala de duminică seara, cu 5 etape înainte de finalul sezonului.

Victoria a fost adusă de un gol înscris de Octavian Popescu în minutul 74, cu o „contribuție” mare din partea lui Daniel Graovac, unul dintre stoperii gazdelor, care a deviat decisiv balonul.

Cum arată lupta la titlu în ultimele 5 etape: CFR și FCSB, despărțite de două puncte » Craiova speră și ea + ce cred bookmakerii
PROGRAM
Cum arată lupta la titlu în ultimele 5 etape: CFR și FCSB, despărțite de două puncte » Craiova speră și ea + ce cred bookmakerii

Note GSP după CFR Cluj - FCSB 0-1 

Octavian a fost, de altfel, jucătorul cel mai bine notat în caseta tehnică a Gazetei Sporturilor de astăzi. El a primit nota 8, puțin peste colegii Radunovic, Târnovanu și Ovidiu Popescu, toți cu 7.

Cel mai slab de la FCSB a fost Andrei Cordea, nota 4, jucător care a irosit câteva acțiuni promițătoare de atac.

În tabăra campioanei, fruntași au fost portarul Cristian Bălgrădean și stoperul Andrei Burcă, singurii cu notă peste 5. „Pufi” și Burcă, liderul apărării, au primit 6.

1-12a fost raportul șuturilor pe poartă în CFR Cluj - FCSB

4este nota lui Dan Petrescu. Toni Petrea, „principalul” de la FCSB, se poate lăuda cu 7

Nici Graovac, Deac, Bordeianu, Omrani și Debeljuh nu stau bine. Toți au primit calificativul 4.

„Centralul” Istvan Kovacs, criticat dur de Dan Petrescu și Cristian Balaj după meci, a fost notat cu 8. Prestație sigură a arbitrului din Carei, acompaniat de asistenții Vasile Marinescu și Daniel Mitruți, ambii cu nota 7.

Octavian Popescu și restul lumii » Note de la 3 la 8 după derby-ul CFR Cluj - FCSB

VIDEO » Cristian Balaj, supărat pe arbitraj: „A cedat presiunilor”

Mai multe știri din Liga 1: 

FCSB și-a făcut calculele » Stadionul ales să găzduiască o eventuală finală pentru titlu: „Fierbe pentru noi. Suntem din nou Steaua!”

Întrebarea care l-a făcut să râdă pe Toni Petrea: „Nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (38)
polistul68
polistul68  •  18 Aprilie 2022, 16:13
Postat de baddog26 pe 18 Aprilie 2022, 10:38

Ai dreptate dar pana la un punct. Cat a jucat in cele 2 amicale ale nationalei, in total vre o 30 de min. Ce poate arata un jucator in 30 de min? Geniu, da clar Becali forțează cuvintele, stie ca piate obtine multi bani pe acest jucător. Nu stim cum si unde v a ajunge Popescu peste 3-4ani,cert este ca are personalitate, nu se seprie sa bage material cum spin fotbalistii, are ultima pasa, are viziune, are șut. Este clst cu o clasa peste tot ce este in liga 1. Personal, imi place enorm și Petrila, de ce nu joaca constant, știe doar Petrescu. La noi, e ca la nimenea, daca aveam ceva valoros sau care poate deveni valoros, aruncăm cu pietre. Ca o paralela, Halep, a stat in top 5 Wta peste 5 ani consecutiv, peste 70 de saptamani pe primul loc, a jucat 6 finale de grand slam, a castigat 2,are vreo 30 de trofe wta si tot este blanata, injurata si pusa la colț!

De acord cu tine...dar eu sunt mai precaut cand spun ca, deocamdata, Oct Popescu e doar un tanar talentat, pt ca...nu ai la ce sa te raportezi. Fotbalul romanesc este foarte jos..nu poti sa spui despre un atacant ca e briliant, daca iti da 5 goluri, 3 prin sut cu latul de la 20 de m....sicner acum....iar in meciurile nationalei, m-as fi bucurat sa vad.."ceva" la acest popescu...clar pare 'altceva" decat se gaseste in campionatul romanesc...clar pare sa aibe ceva in plus, si de aceea, m-as bucura sa aibe langa el oameni BUNI, profesionisti, care sa-l sfatuiasca, sa-l antreneze. Si eu m-as bucura daca ama vea un jucator care sa duca Romania la un turneu final...dar repet, deocamdata, Popescu arata nsite calitati cu fundasii de la Chindia si Arges...doar dupa ce va juca si cu...alti adveersari, putem spuen ceva despre el..la fel e si cu petrila..alt tanar talentat care, sicenr..nua r eunde sa se dezvolte.

rav410wrc
rav410wrc  •  18 Aprilie 2022, 14:21
Postat de janos1907 pe 18 Aprilie 2022, 09:10

Ciudat ca ii tii partea FCSB-ului dupa ce v-au furat intr-un mod grosolan in campionat in acel deja celebru FCSB 2-1 UTA, arbitraj ajuns si in atentia presei internationale.

Cand ma gandesc ca cfr l-a "furat" pe Roger, ca sa-l "arunce" dupa 2 meciuri, ca pe-o masea stricata ... Nu uita, draga Janos, ca UTA este una dintre singurele echipe din mamaLiga 1, care nu s-a dat la o parte, nici cu fcsb, dar nici cu cfr !!

elefterie
elefterie  •  18 Aprilie 2022, 12:31
Postat de dora pe 18 Aprilie 2022, 10:06

Ce a jucat Petrila aseara...sa fim seriosi, a fost un nimeni...el marcheaza cu echipele mici si CFR are pretentia sa primeasca multe milioane de euro, pentru el...pe bune, daca erai scouterul unui mare club strain, pe cine remarcai dupa meciul de aseara, pe Popescu ori pe Petrila ?

Pe Markovic.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează