FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-2

FCSB - GAZ METAN. NOTE GSP: Gaură în defensiva lui Vintilă! Un fundaș de la FCSB, cel mai slab de pe teren + cine a impresionat

Sergiu Buș, la minge, a fost omul meciului +15   FOTO
Sergiu Buș, la minge, a fost omul meciului

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 07:16 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 07:59

FCSB a avut un nou meci modest și a terminat la egalitate cu Gaz Metan, 2-2, rezultat care o face să iasă din lupta la titlu, fiind la 9 puncte de liderul CFR Cluj.

Deși a condus de două ori, cu 1-0 și 2-1, FCSB nu a reușit să țină de rezultat și s-a văzut egalată în minutul 90+4, lar doar un minut după ce Adi Petre a marcat din penalty.

Atacantul roș-albaștrilor, intrat în minutul 67 a fost cel mai bun jucător de la FCSB. Acesta a înscris un gol și a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor. Darius Olaru, Dennis Man, Florin Tănase, Andrei Vlad și Alexandru Pantea s-au remarcat și ei, fiind notați cu 6.

„Adrian Petre și dacă e singur, nu îl atacă nimeni, nu are nicio presiune și el dă mingea la adversar. Nu are nici viteză, nici forță, ce să mai zic...”
Gigi Becali la TV Digi Sport

Cel mai slab jucător de pe teren a fost Ovidiu Perianu. Fundașul central a gafat la golul de 1-1, marcat de Sergiu Buș și a primit nota 3. Adi Popa și fundașii Vali Crețu și Andrei Miron au jucat și ei slab, primind 4.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost Sergiu Buș. Acesta a marcat primul gol al medieșenilor după o acțiune individuală spectaculoasă și a primit nota 8.

FCSB - GAZ METAN. NOTE GSP: Gaură în defensiva lui Vintilă! Un fundaș de la FCSB, cel mai slab de pe teren + cine a impresionat

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Cât timp mai avem șanse, vom lupta pentru titlu!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali face prima mutare a verii: „Am vorbit cu el, vrea să vină” » Salariul pe care i l-a pregătit

Bogdan Vintilă: „Mai sunt șanse la titlu” » Basarab Panduru, siderat: „Nu poți să spui așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
hatestings
hatestings  •  22 Iunie 2020, 15:02

Chiar nu a observat nimeni nivelul execrabil in care s a disputat meciul? Cum sa dai notele astea mimilor astora? Din ala sare mingeaMorutan) ca din uluca, Cretu a gresit la ambele goluri ale ***-ului si gepeto il scoate pe copil afara, plus faza golului doi a ***-ului in care Gaz partan a facut tot posibilul sa incaseze gol... Plesca la a cata greseala pro stana becali e??? Chiar nu vede nimeni, nu sesizeaza nimeni asta sa mai puna si intrebari? Scarba de campionat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

894079551068612
Adrian Troaca  •  22 Iunie 2020, 11:32

Am urmarit cu totii acest meci, dar stiam mai demult. FCSB nu are antrenor si atacanti, restul....de tot felul.

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  22 Iunie 2020, 11:08

PETREnu e jucat de mijlocasi. Comentatorilor de la DIGI ar trebui sa le fie rusine.Dau indicatii tactice si fac ,,misto,, de parca ar comenta meciurile de la BAR MELODY............

Vezi toate comentariile (15)
Comentează