FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Note GSP » Doi steliști au dezamăgit crunt în egalul cu CFR Cluj » Cine au fost cei mai buni oameni ai partidei

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 09:12

CFR și FCSB au oferit o prestație sub așteptări în derby-ul etapei a 11-a din Liga 1. Cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1, iar distanța dintre ele rămâne în continuare de patru puncte în clasament. 

Urko Vera, macatorul golului clujenilor, Ciprian Deac și Cristi Manea au fost cei mai buni jucători din echipa lui Dan Petrescu. Gazeta i-a notat pe cei trei cu nota 7. La polul opus s-au aflat Arlauskis, Culio și Hoban, care au primit nota 5.  

De partea cealaltă, un singur jucător din echipa roș-albaștrilor a primit o notă remarcabilă, acela fiind Budescu, 7, cel care a reușit golul ce i-a adus FCSB-ului un punct în disputa din "Gruia". 

În schimb, Florin Niță și Cătălin Golofca au fost repetenții echipei lui Dică. Primul a greșit flagrant la golul lui Urko Vera, în timp ce Golofca a avut o evoluție dezastruoasă,  fiind inexistent pe parcursul primei reprize. 

"Centralul" Ovidiu Hațegan a primit din partea Gazetei nota 5. Vezi aici, pe larg, analiza detaliată a evoluției lui Hațegan, radiografiată de Balaj 

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - FCSB 1-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
hector13
hector13  •  22 Septembrie 2017, 14:45

Pentru ce i-ati dat 6 lui Alibec? Ala in 80 de minute cat a stat pe teren abia a reusit sa manance o shaorma...pana si puisorul rahitic Florin Tanase a jucat mai bine decat el. La I'llbeback asta utilitatea marginala tinde spre 0. Are masina, femei, shaorma si tigari... Mai alearga doar prin Europa League pentru banii de benzina. Sper sa il bage pe bizon duminica - ala le baga mortu-n casa la speriatii aia de vijelii.

sooos1ck
sooos1ck  •  22 Septembrie 2017, 12:34
Postat de florar pe 22 Septembrie 2017, 12:20

Man o fi jucatorul Barcelonei...?Nene jurnalistule ....

Toata lumea trage cu CFR-ul :))

florar
florar  •  22 Septembrie 2017, 12:20

Man o fi jucatorul Barcelonei...?Nene jurnalistule ....

Vezi toate comentariile (37)
Comentează