FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB 0-2

Steaua Dawa » Camerunezul, MVP pe „Ilie Oană”. Cum s-au descurcat ceilalți jucători odihniți de FCSB

Joyskim Dawa a deschis scorul în Petrolul - FCSB // foto: Raed Krishan, GSP +28   FOTO
Joyskim Dawa a deschis scorul în Petrolul - FCSB // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 08:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 09:19

Stoperul camerunez Joyskim Dawa (26 de ani) a fost cel mai bun jucător de pe teren în Petrolul - FCSB 0-2, singurul notat cu 8. Niciun fotbalist al oaspeților nu a primit sub 5 pentru felul în care s-au descurcat duminică seara, la Ploiești.

FCSB, cu titularii obișnuiți reveniți în primul „11”, a legat a doua victorie consecutivă în Liga 1, 2-0 la Ploiești, cu Petrolul.

Cei 7 jucători menajați pentru meciul cu Silkeborg din Conference League, pierdut umilitor, 0-5, au fost în echipa de start cu Petrolul și au avut evoluții solide.

Incident după Petrolul - FCSB » Omrani s-a prăbușit în fața galeriei, din cauza unei petarde: medicii au intervenit imediat. Billel a încercat apoi să se răzbune
PETROLUL - FCSB 0-2
Incident după Petrolul - FCSB » Omrani s-a prăbușit în fața galeriei, din cauza unei petarde: medicii au intervenit imediat. Billel a încercat apoi să se răzbune

Notele GSP după meciul Petrolul - FCSB 0-2: Joyskim Dawa, MVP

Cel mai bun, însă, a fost Joyskim Dawa, cel care nu a fost menajat cu Silkeborg! Camerunezul a fost notat cu 8 în Gazeta Sporturilor de astăzi, fiind impecabil în defensivă și, totodată, cel care a deblocat tabela cu o reluare de atacant veritabil.

Imediat sub Dawa, ca note, au fost Andrei Cordea (pasă decisivă la golul 2), Billel Omrani, Ștefan Târnovanu și Florinel Coman (autorul golului 2). Toți au fost recompensați cu nota 7, la fel ca antrenorul Nicolae Dică.

De fapt, doar doi jucători de la FCSB au primit nota 5. Este vorba despre fundașul stânga Risto Radunovic și mijlocașul lateral David Miculescu.

În tabăra Petrolului au existat și „corigenți”: Marian Huja, Valentin Țicu, Gheorghe Grozav, Mirko Ivanovski și Christian Irobiso, toți notați cu 4. 

Cei mai buni dintre „lupii galbeni” au fost Takayuki Seto, „ancora” din fața apărării, și colegul său de la mijlocul terenului, Jair, care au primit calificativul 6.

Steaua Dawa » Camerunezul, MVP pe „Ilie Oană”. Cum s-au descurcat ceilalți jucători odihniți de FCSB
Caseta tehnică a meciului Petrolul - FCSB 0-2

VIDEO » Valentin Țicu, căpitanul lui Petrolul, despre partida cu FCSB

Mai multe știri despre Petrolul - FCSB: 

Concluziile lui Nae Constantin, după înfrângerea în fața FCSB-ului: „Ne-au lipsit două lucruri”

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu în Petrolul - FCSB 0-2: „Omul meciului, cel mai bun!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
Silviu15
Silviu15  •  10 Octombrie 2022, 15:12

Mi se pare o bataie de joc acest articol și nota primită de Dawa. Ori la GSP au fost angajați șahiști care nu au nicio treaba cu fotbalul, ori acest articol este plătit. Nu ai cum să spui de Dawa că a fost cel mai bun de pe teren și nu ai cum să spui vreodată că acest jucător de fotbal este 'Stea'. Un jucător de liga 2 pe care Jiji refuză să recunoască țeapa luată.

flob
flob  •  10 Octombrie 2022, 12:10

Daca și fanii echipei lui Becali va critica pentru că deformați realitatea, transformând o gloaba in armăsar pur sânge, vă dați seama și voi de ce restul fanilor va bat obrazul că păreți a avea anumite interse (și clar că voi fi cenzurat pentru asta)

1947forever
1947forever  •  10 Octombrie 2022, 11:14

Incredibil, in afara de gol, dawa a dat numai pe langa minge.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează