FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

Notele GSP » Jale în apărare! Fundașii centrali ai lui Dinamo au fost cei mai slabi fotbaliști de pe teren cu CFR

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 09:02

Dinamo a pierdut duelul cu CFR Cluj din Gruia, scor 0-1, după un penalty contestat acordat pentru un henț la Nedelcearu, iar fundașii "câinilor" eu primit cele mai mici note din partea Gazetei.

Niciunul dintre apărătorii trimiși în teren de Contra nu a obținut mai mult de nota 5, Katsikas fiind cel mai slab de pe teren, notat cu 4. La polul opus s-a aflat chiar fostul fotbalist al clujenilor, Nascimento, care a primit nota 7.

Tot nota 7 au primit-o și trei dintre elevii lui Dan Petrescu: Manea, Hoban și Culio, în timp ce Camora și Omrani au fost cei mai slabi dintre titularii CFR-ului.

Acuzat de Dinamo că a acordat eronat penalty pentru clujeni, centralul George Găman a primit nota 4 din partea Gazetei. Opinia "câinilor" a fost împărtășită și de Ion Crăciunescu (detalii AICI).


Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (25)
albusibiu
albusibiu  •  11 August 2017, 10:18

Mori de ras cand vezi notele astea. In apararea CFR-ului, pe partea lui Omrani si Manea a fost bulevard, cu cel putin 3 ocazii mari venite de-acolo. Cu toate astea Manea ia nota 7... Bokila ia 6, desi in afara de o recupare a fost om in minus tot timpul. Serios, baieti, vedem aceleasi meciuri?

nebraska
nebraska  •  11 August 2017, 10:03

Steluanu asta e de ras,nu-l vrea jiji la clona cumva? Gratis sa-l ia.

florinch
florinch  •  11 August 2017, 10:09

Sunt curios ce nota a primit "centralul" Gaman de la observatorul meciului. Daca a luat mai mult de 5 inseamna ca deja caracatita numita CFR Cluj-LPF-FRF s-a pus in miscare pentru un nou titlu.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează