FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Nu s-a abținut! Mesajul lui MM Stoica către Dan Petrescu după FCSB - CFR Cluj: "Poate se uită și el" » Ce acuză stelistul

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 12:16

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a postat astăzi un mesaj către Dan Petrescu, după remiza dintre FCSB și CFR Cluj, 1-1.

Oficialul stelist a avut un mesaj către Dan Petrescu, cu care a lucrat la Unirea Urziceni și care a criticat dur arbitrajul lui Marcel Bîrsan, și a avut un mesaj și către CFR.  Stoica susține că la golul marcat de CFR Cluj a fost fault în atac, la duelul dintre Mureșan și Momcilovici.

"Poate se uită și Dan Petrescu la ultima reluare de la golul CFR-ului, să vadă faultul evident al lui Mureșan (nu Iuliu) asupra lui Momcilovic. Sau poate încă e ocupat să comenteze corectitudinea acordării loviturii de la 11 metri în favoarea noastră. 

Chiar dacă am fost din nou dezavantajați, faza golului lor a fost grea, aș fi ridicol dacă aș 'intenta' proces de intenție. Ne vedem în play-off, doar că vor mai și fi Alibec, Gnohere prin preajmă", a scris Mihai Stoica pe contul său de facebook.

Vezi aici VIDEO cu golurile meciului FCSB - CFR Cluj 1-1

Citește și: Crăciunescu a dat verdictul după FCSB - CFR » Ce spune despre golul marcat de clujeni și despre penalty-ul scos de Florin Tănase

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (114)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  11 Februarie 2018, 15:32
Postat de florar pe 11 Februarie 2018, 14:51

Ce vorbesti domnule?Adica Murersan-sti cine este nu?- se putea plange de Barsan inainte de meci dar altii nu se pot plange desi invoca faze clare?De cand coatele in gura sunt permise in fotbal?Cine poate crede ca Tanase poate sa faulteze mai tare ca marele Culio?

Un meci extaordinar in care fs fscb a dominat total echipa adversa, arbitrul a iertat adversarii de la cel putin trei cartonase rosi , atmosfera a fost intretinuta de de un stadion arhiplin , capacitatea limitata de locuri a lasat in afara stadionului alte sute de mii de suporteri infocati ai echipei din capitala satelor ,Mogosoaia. Cfr a deschis scorul in urma unei faze discutabile in care conducerea si forumistii fcsb-isti au numarat zece faulturi si sapte henturi. Fc fcsb a egalat printr-un gol superb de la 11, acordat in urma unui atac animalic a fundasului cfr-ist asupra bravului intergalactic (doar rugaciunile staretului arsenie blegu si interventia divina au ca faultul s nu se transforme intr-o tragedie). Arbitrul a dezavantajat din nou echipa mogosaneana neacordand cele zece lovituri de la 11m evidente. Cu Domnul nostru gigi tot inainte!

983732924972315
Soos Vilmos  •  11 Februarie 2018, 15:02

Acest puscarias este ridicol ori de cite ori scoate vreo vorba, dar nici de anonimul care a incropit acest articol nu imi este rusine.

ana_moura
ana_moura  •  11 Februarie 2018, 16:12
Postat de adi84. pe 11 Februarie 2018, 16:07

FCSB nu este Steaua.

Evident! fcsb nu e nimic!

Vezi toate comentariile (114)
Comentează