FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficialii lui Dinamo sunt optimiști: "Raț ne-ar ajuta dacă ar semna cu noi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 20:26

Gazeta Sporturilor a anunțat sâmbătă în exclusivitate că Răzvan Raț se antrenează cu Dinamo, după despărțirea de Rayo Vallecano, iar oficialii dinamoviști spun că-și doresc să semneze cu fundașul de 36 de ani.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor", e optimist și speră să ajungă la o înțelegere cu Răzvan Raț.

"Nu pot spune cert că va semna, tot ce e posibil. E dorinţa lui de a face antrenament şi de a nu pierde pregătirea fizică. E un jucător interesant, cu experienţă extraordinară, ne va ajuta dacă va semna cu noi.

În două săptămâni s-ar putea pune la punct cu pregatirea fizică. El în primul rând îşi doreşte să joace din nou fotbal", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

"Îl cunosc pe Florin Bratu de foarte mult timp și i-am cerut permisiunea să mă antrenez cu Dinamo. În acest moment doar mă antrenez cu Dinamo, vom vedea ce se va întâmpla. N-am avut nicio discuție cu cei de la Dinamo în legătură cu un eventual contract. Eu îmi doresc să joc, îmi place fotbalul, iar atâta timp cât eu consider că din punct de vedere mai pot rezista, cred că e mai puțin importantă vârsta din buletin" Răzvan Raț

2003
a fost anul în care Raț a jucat ultima dată în Liga 1, atunci era la Rapid

DE CE DEPINDE MUTAREA

Cu toate că Raț susține că are oferte din străinătate și că doar se antrenează cu Dinamo, Gazeta a aflat că fostul câștigător de Europa League și-a dat deja acceptul să îmbrace tricoul "câinilor roșii", dar este momentan în probe fizice.

Răzvan a jucat ultima oară acum un an, pe 8 aprilie 2017, când a bifat 7 minute în Segunda, în Rayo Vallecano - Tenerife, 1-1.

Ionuț Negoiță le-a transmis colaboratorilor săi că nu mai este dispus să accepte un nou caz Albin, astfel că aprobă mutarea doar dacă Raț este urmărit la câteva antrenamente, abia apoi să semneze cu Dinamo.

Decizia îi va aparține antrenorului Bratu, care trebuie să dea conducerii un răspuns la începutul acestei săptămâni. Totuși, este greu de crezut că acesta nu-l va accepta pe Răzvan, având în vedere că cei doi se cunosc încă din perioada junioratului și au fost colegi la Rapid.

4 goluri
 în 83 de meciuri a marcat Raț pentru Rapid în Liga 1

6 goluri
în 173 de meciuri a marcat Raț pentru Șahtior în prima ligă a Ucrainei

1 trofeu Europa League
a câștigat Raț cu Șahtior, în sezonul 2008/2009

7 titluri,
5 Cupe și 4 Supercupe ale Ucrainei a câștigat Raț cu Șahtior 

6.500.000 € valora Raț în 2010. Acum cota sa e de doar 100.000 € 

1.800.000 €pe an a fost cel mai mare salariu al lui Raț, pe când juca la Șahtior

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează