FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Omul care "a inventat" o campioană nu crede în proiectul lui Hagi: "Dacă era de succes, o făceau alții"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 15:40

Arpad Paszkany, fostul finanțator al celor de la CFR, a vorbit despre Viitorul și a explicat de ce nu crede că investiția lui Hagi poate fi de succes și de ce nu crede că poate avea rezultate la nivel mare.

"Teoretic, ar putea duce la performanțe și calificarea în Champions League. Dar asta înseamnă să nu mia vinzi niciun jucător. Dacă vinzi, e greu. Dacă îți păstrezi jucătorii, îi selectezi și formezi un grup puternic, ai deveni un fel de echipă națională a României. Asta în cel mai fericit caz.

Dacă vinzi din jucători, nu mai cred că este un obiectiv realizabil. Dacă era o rețetă viabilă, cluburile cu bugete mari, ar face la fel. Dacă era o rețetă de succes, alții ar fi brevetat-o primii", a spus Paszkany la TV Digi Sport.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (23)
adicn
adicn  •  22 Martie 2017, 09:41

Cheliosul insovent sa ne lase, el sa dea lectii servciilor tarii vecine pentru care lucreaza. Nu toti fac ca el, baga echipa in insolventa sa scape de datorii, si o iau apoi de la capat.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  21 Martie 2017, 21:31

O fi Paszkany un mafiot (cum sunt de altfel toti fostii si actualii patroni si "oameni de fotbal" din fotbalul nostru) dar are dreptate aici. Daca a fi eliminat de o echipa fara nume din Belgia (Gent) intr-un tur preliminar al Europa League reprezinta o performanta pentru Viitorul, atunci Hagi chiar e "Rege". :)))) Degeaba esti pe primul loc intr-un campionat submediocru ca Liga 1 daca in Europa te bate o echipa fara nume ca Gent cu 5-0. Asa ca mai usor cu Viitorul "Regelui"...

turbozero
turbozero  •  21 Martie 2017, 20:04
Postat de bettina46 pe 21 Martie 2017, 17:43

Paszkani nu crede ca se poate investi in fotbal fara sa faci profit !De aceeea a si abandonat CFR-ul Hagi o face din pasiune ptr fotbal e un proiect in care a pus si suflet inafara de bani !Cred ca merita respectul nostru ! Chiar daca nu iese campion ceeace arealizat la academia este spre binele fotbalului romanesc!

nu a abandonat cfr-ul tot el il finanteaza.. cand invatati sa ganditi "stirile" nu doar sa le consumati la foc automat? cat timp formatul Champions League nu revine la cel anterior cu cele mai bune echipe de pe continent individul asta va vana cele 18-20 milioane de euro din Champions League si nu se va lasa de fotbal

Vezi toate comentariile (23)
Comentează