FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Emoții pentru FCSB! Oțelul Galați cere anularea transferului lui Andrei Miron de la Botoșani!

Andrei Miron a jucat 4 meciuri la FCSB
Andrei Miron a jucat 4 meciuri la FCSB

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 21:35 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 23:04

FC Oțelul Galați SA, în faliment din 2017, a pornit în instanță, la Tribunalul București, o acțiune prin care cere anularea transferului lui Andrei Miron (26 de ani) de la FC Botoșani la FCSB.

Încă din momentul înregistrării transferului lui George Miron de la FC Botoșani, care l-a cedat oficial pe zero lei, la FCSB, în februarie, lichidatorul judiciar al celor de la Oțelul, Mihai Bojincă, anunța că „vom contacta niște avocați și vom căuta să blocăm afacerea".  La 4 luni de la tranzacție, FC Oțelul Galați SA, în faliment din 2017, a pornit în instanță, la Tribunalul București, o acțiune prin care cere anularea transferul fundașului central.

Cei de la Botoșani îl luaseră pe Miron de la Oțelul în 2015, dar stoperul rămăsese în coproprietatea celor două cluburi, care aveau 60%, respectiv 40% din drepturile federative ale acestuia. În documente se preciza că FC Botoșani nu-l poate vinde decât cu acordul gălățenilor. Însă aceștia nu doar că nu au fost consultați la transferul la FCSB, dar nici nu au mai primit vreun ban.

Mult pe Oaidă, nimic pe Miron

La vremea respectivă, GSP a dezvăluit că FCSB a înregistrat în aceeași zi două tranzacții cu FC Botoșani: a plătit 250.000 de euro pe 15% din drepturile lui Răzvan Oaidă, care era deja la roș-albaștri de 6 luni, dar niciun ban pe transferul lui Miron, căpitanul și liderul moldovenilor! 

Gălățenii bănuiesc că a fost o „țeapă" pusă la cale de cele două cluburi, tocmai pentru ca Oțelul să nu mai încaseze nimic, Miron fiind plătit în contul transferului lui Oaidă.

Mihai Bojincă a precizat că „deocamdată, noi nu știm cât a dat FCSB pe Miron. Dar în acte scria că dacă FC Botoșani voia și partea Oțelului, de 40%, ar fi trebuit să achite 100.000 de euro. Nu a plătit niciodată nimic. Nu avem actele de transfer, că nimeni nu vrea să le dea, dar instanța le va solicita și se va lămuri dacă Miron chiar a fost vândut pe nimic".

Emoții pentru FCSB! Oțelul Galați cere anularea transferului lui Andrei Miron de la Botoșani!
Andrei Miron

800.000 eurovalorează Miron, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Adrian Mutu despre Dinamo și FCSB: „Fanii lui Dinamo dovedesc că țin la echipă”

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Radu Banciu îi propune un antrenor lui Gigi Becali: „Dacă deschide scorul, nici Bayern nu-i mai dă gol. Nu-l ia? Să se lase!”

RMN financiar al Ligii 1: au crescut veniturile, au scăzut pierderile » FCSB, codașa competiției

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (40)
valdino
valdino  •  19 Iunie 2020, 10:12
Postat de nenea007 pe 19 Iunie 2020, 04:27

Iar a comis-o JiJi...:)... Au crezut ca Otelul a disparut in neant, dar uite ca INCA mai exista, si are dreptul absolut legal la cota ce-i revine... Nu inteleg de ce Federatia nu a sesizat ilegalitatea, fiindca pe actul de transfer, CHIAR CU ''0'' lei, TREBUIA sa fie si semnatura clubului galatean (sau a lichidatorului...). La puscarieeeee, ciobanul la puscarieeeee!....:)...

Sa nu sarim calul! Principalul vinovat e Iftime! Becali doar:))) l-a ajutat sa faca o mica manevra financiara! Adica se incadreaza la ...complicitate!

4_ani_locul_2
4_ani_locul_2  •  19 Iunie 2020, 10:10
Postat de adriann_ pe 19 Iunie 2020, 09:22

POate il dau in judecata aia care detin drepturile de autor pentru "familia Simpson" :))) In rest, o noua teapa marca becali va ajunge in instanta, ciobanul chiar crede ca el e smecher si toti ceilalti sunt prosti.

Abia a venit de la craiova acum il cheama astia si la galati hahaha ...cam bate la ochi ...unde este o gainarie hop si nea gigi martor = )))))) ...auleo mai exista o mare gainarie la iasi .. Asta chiar gainarie reala ...a cumparat gainaria de la iasi cu fonduri europene si a bagat-o un faliment ...interesant ...dupa ce a taiat toate gainile hahahaha ...randoame o sa te puna astia de la UE sa stai closca pt nea gigi

magic4ever
magic4ever  •  19 Iunie 2020, 10:00

La ce teapa a dat Botosani celor de la Otelul dupa manevra cu 0 lei si bani platiti in plus fix in aceeasi perioara pentru procentele lui Oaida....se vede de la o posta manevra asta

Vezi toate comentariile (40)
Comentează