FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ovidiu Burcă, precizare pentru GSP.ro după ce Voicu anunțase că l-a cooptat în Red&White: „Capitolul Dinamo e închis!”

Ovidiu Burcă // foto: Imago Images
Ovidiu Burcă // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 10:29 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 10:51

Ovidiu Burcă (43 de ani), fostul antrenor principal de la Dinamo, neagă ceea ce anunțase acționarul Eugen Voicu, anume că ar urma să rămână alături de club din postura de consilier Red&White, firma care deține pachetul majoritar de acțiuni.

Deunăzi, Eugen Voicu, acționar majoritar la Red&White, compania care deține 80% dintre acțiunile clubului, a anunțat că Ovidiu Burcă va rămâne lângă Dinamo din postura de consilier Red&White:

„Ovidiu este acum colaborator Red&White, am ajuns la o soluție în care va fi, pentru câteva luni, consilierul nostru. Ne va ajuta în anumite situații. Important era să avem un gest de mulțumire pentru efortul pe care l-a depus pentru acest club”.

Mașini incendiate și magazine sparte, după ce Santos a retrogradat pentru prima dată în istorie!
BRAZILIA
Mașini incendiate și magazine sparte, după ce Santos a retrogradat pentru prima dată în istorie!

Ovidiu Burcă, precizare pentru GSP.ro: „Capitolul Dinamo este închis”

În urma anunțului făcut de Voicu, antrenorul care a readus-o pe Dinamo în prima ligă a venit cu o precizare pentru GSP.ro. Ovidiu Burcă susține că nu rămâne la clubul alb-roșu în nicio formă:

„NU rămân în club și NU sunt sau voi fi implicat în vreo decizie în ceea ce privește managementul de orice fel al clubului, lucru pe care l-am precizat foarte clar în conferința de presă susținută în momentul când am decis să ne oprim.

Pentru moment, capitolul Dinamo este unul închis. Ma odihnesc puțin și mă voi implica total într-un viitor proiect care să fie la nivelul ambițiilor mele profesionale. Am o relație bună cu toți cei de la Dinamo, la fel cum am avut peste tot unde am profesat.

Viața merge înainte iar eu vreau să mă concentrez exclusiv pe cariera de antrenor”.

Au încercat cooptarea lui Ovidiu Burcă în acționariat

Surse ale GSP.ro transmit că rolul de consilier despre care a vorbit Voicu nu este ceva formal, propunerea din partea Red&White fiind mai degrabă de natură amicală.

Conducerea Red&White a încercat să îi ofere lui Ovidiu Burcă un pachet important de acțiuni în cadrul societății, dar antrenorul a refuzat, pe motiv că nu este tentat de a reveni într-un rol administrativ.

Ovidiu Burcă a antrenat-o pe Dinamo între iulie 2022 și noiembrie 2023. Anterior experienței de antrenor a fost director sportiv la Oțelul Galați, apoi președinte la Rapid București.

VIDEO. Ionuț Lupescu, despre noul antrenor al lui Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo:

Goncalo Gregorio, interviu pentru GSP.ro: „Nu doar cred, știu asta!” » Mesaj pentru suporteri: „Nu ne ajută să gândească negativ”

L-a vrut în trecut, îl poate avea acum la Dinamo » Kopic poate deschide mercato cu „decarul” care a impresionat în SuperLiga

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (6)
danglumetu
danglumetu  •  07 Decembrie 2023, 18:08

despre salariile compensatorii pe care le va primi sau nu burca pina la terminarea contractului, somitatile presei sportive, stiutori de frica ai lui tolontan, uita sa intrebe!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Decembrie 2023, 14:20
Postat de Aliluia pe 07 Decembrie 2023, 11:54

Si saraci si mincinosi. O sa se aleaga prafu de clubul asta cu zvoneri si raspandaci rupti intre craci precum astia de au cumparat clubul. Nasol.

Nu e nimeni mincinos, i s-a propus sa ramana in Red and White, dar cand a vazut cum au sarit de fund toti istericii, s-a razgandit omul. Ca au sarit toti sa-l acuze ca va actiona din umbra, ca el e creierul din spatele Red and White , ca va controla echipa prin intermediul lui Colceag si alte ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Decembrie 2023, 14:16
Postat de fan_nordjylland pe 07 Decembrie 2023, 12:28

Nu a cumparat nimeni nimic !! Ai vazut tu actele ?? Sunt si astia exact cum era Serdean sau cooforul lui Negoita ....si Florin Calinescu a cumparat fosta fabrica I.O.R ...iar in spatele lui erau altii ...Badea nu a plecat niciodata de la Dinamo ..peste tot in liga 1 se vede cine sunt patronii ..doar la dinamo se umbla cu alba neagra ...o sa avem soarta stelei cat de curand ..

Da ma , cum si-au permis sa nu iti arate tie actele? Ai vazut tu asa in eter actele de la alte echipe ? Tu de ce nu iti pui pe social media o copie dupa actele de casa, sau salariu samd ? Vezi ca poti sa verifici f usor peste siteul Ministerului de Finante sau Registrul Comertului plus alte portale online cine sunt actionarii lui Dinamo! Dar hai sa imprastiem zvonuri si sa facem pe desteptii , cand chiar nu e cazul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează