FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri emoționante ale puștiului de la FCSB: „Când am venit la București, am plâns continuu în primele 6 luni”

Ovidiu Perianu (în dreapta) / Sursă foto: GSP
Ovidiu Perianu (în dreapta) / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 18:17 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 18:47

Ovidiu Perianu (19 ani), mijlocașul central al celor de la FCSB, a făcut dezvăluiri emoționante despre viața și cariera sa, într-un interviu acordat celor de la FRF.

Convocat de Florin Bratu la naționala U21, Perianu a dezvăluit că selecționerul a fost idolul tatălui său, care e un dinamovist pursânge.

Am vorbit cu tata, mi-a zis că este foarte fericit că m-a convocat Florin Bratu la naționala de tineret, este unul din idolii lui, mereu îmi vorbea despre el. Că este un atacant pursânge, că marchează foarte multe goluri”, a spus Perianu, conform sursei citate. 

Ovidiu Perianu: „Când am venit la București, am plâns continuu în primele 6 luni”

Perianu a copilărit în satul Bogești, lângă Bârlad, departe de părinții săi, care erau plecați în Italia. Acesta dezvăluie că venirea sa la București n-a fost deloc o etapă facilă.

„La primul antrenament, la Clubul Sportiv Viitorul Bârlad, când am ajuns acolo, colegii m-au subestimat, un pic credeau că sunt de la țară, că nu știu să joc și când am intrat pe teren le-am arătat ce pot. A fost greu când am venit la București, în primele 6 luni am plâns continuu, după părinți, prieteni.

Dezvăluiri emoționante ale puștiului de la FCSB: „Când am venit la București, am plâns continuu în primele 6 luni”
Ovidiu Perianu e unul dintre preferații pretențiosului Gigi Becali / FOTO: GSP

Îmi doresc să ajung la un club de top din Europa, în Premier League, să câștig foarte multe trofee. Ca fotbalist sunt agresiv, tehnic și inteligent. Trebuie să mai lucrez la poziționarea în teren

27 de meciuria adunat Perianu pentru FCSB în ultima ediție de campionat

500.000 de euroeste cota lui Perianu pe transfermarkt

Perianu e fan „Ben Ten", cu puteri supranaturale

Ovidiu nu s-a sfiit să povestească faptul că a avut o copilărie plină de lipsuri, cu toate că a recunoscut că era foarte năzdrăvan, și el, și frații săi, la țară. Unul dintre preferații copilăriei era „Ben Ten", un personaj de benzi desenate, visa să aibă și el puteri supranaturale.

„Era un supererou, avea un ceas la mână cu 9 caractere. Când avea o luptă își alegea un caracter, se transforma. Era un luptător, războinic, mă visam și eu un astfel de erou", a mărturisit puștiul de 19 ani, într-un interviu acordat în iunie Gazetei Sporturilor

Citește și alte știri de acutalitate: 

NEWS ALERT Ianis Hagi are COVID-19 și ratează meciul cu Macedonia de Nord!

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SKOPJE Prin ce „criză” trece Macedonia de Nord » Dezvăluirile selecționerului: „Va fi greu să ne revenim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  08 Septembrie 2021, 12:12

Succes în tot ce faci, Ovidiu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează