FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Păreri opuse în studio, la pauza Derby-ului: "Acolo e marea problemă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 21:23

Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Claudiu Niculescu au comentat rezultatul de la pauză dintre FCSB și Dinamo, scor 1-0. Dacă primul l-a remarcat pe Mahlangu, Clau-gol a taxat titularizarea-surpriză a africanului. 

"Lucrurile au fost extrem de clare. Steaua a început în terenul lui Dinamo. Cuplul Alibec-Tănase mi se pare într-o formă foarte bună. Alibec a făcut diferența. Sper ca domnul Daum să fie mai inspirat la meciul următor. Tănase a fost mereu între linii, a fost foarte activ.

Dinamo a pus probleme Stelei atunci când s-a evitat axul central. Mahlangu a jucat foarte bine cu mingea la picior și i-a dat-o lui Bawab, dar Pintilii a fost mereu la post. La jocul între linii ar putea pune probleme Dinamo", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Dintr-un studio amenajat pe stadion, Claudiu Niculescu a avut altă viziune: "La Mahlangu e marea problemă a lui Dinamo, pentru că, față de Nistor, nu ajută defensiva".

"Mi-a plăcut Steaua în prima jumătate a primei reprize, a făcut de multe ori presiune sus, a accelerat. Cred că e un rezultat corect" Gabi Balint

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează