FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Scene șocante în vestiarul Rapidului: i-a aruncat ghetele-n tomberon și s-au încăierat în vestiar!

Paul Iacob și, în plan secund, Albion Rrahmani. Foto: Raed Krishan și Cristi Preda
Paul Iacob și, în plan secund, Albion Rrahmani. Foto: Raed Krishan și Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 20:04 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 21:38

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate că Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid și pentru că pierduse vestiarul. Un episod petrecut după meciul cu Sepsi, 0-1, confirmă că în Giulești erau tensiuni între jucătorii români și cei străini. Paul Iacob și Albion Rrahmani s-au încăierat în vestiar!

Deși părea că e echipa capabilă să se bată la titlu, după 4-0 cu FCSB, în finalul sezonului regulat, Rapidul a „deraiat” surprinzător în play-off. Motivul? Disensiunile din vestiar, un „război” între jucătorii români și cei străini, pe care antrenorul Cristiano Bergodi nu l-a putut înăbuși și a plătit în cele din urmă cu postul.

Dani Coman dezvăluie TREI cluburi cu care tratează: „Rapid? Dacă-mi oferă 50.000 de euro pe lună...”
NEGOCIERI
Dani Coman dezvăluie TREI cluburi cu care tratează: „Rapid? Dacă-mi oferă 50.000 de euro pe lună...”

Paul Iacob și Albion Rrahmani s-au încăierat în vestiar

Gazeta Sporturilor a dezvăluit la plecarea lui Bergodi problemele cu care se confrunta tehnicianul italian, lucru confirmat de un episod petrecut după meciul cu Sepsi (0-1). Protagoniști, Paul Iacob și Albion Rrahmani.

Potrivit iamsport.ro, Iacob l-a considerat vinovat pe golgheterul kosovar de eșec, pentru că a irosit mai multe ocazii mari. Iar după fluierul final, la vestiar, i-a luat ghetele și le-a aruncat într-un coș de gunoi!

„Gestul fundașului l-ar fi enervat pe Rrahmani, care a sărit <la gâtul> colegului său. Se pare că cei doi jucători au fost cu greu despărțiți de colegi și de membri din staff”, scrie publicația amintită: „Totul s-ar fi petrecut în absența staff-ului tehnic.

Bergodi și secunzii lui erau în vestiarul antrenorilor, la 20 de metri distanță, însă au ieșit pe hol pentru a vedea ce se întâmplă în momentul în care din vestiarul echipei s-au auzit urletele fotbaliștilor furioși”.

Problemele au continuat. Paul Iacob s-a luat la harță cu un suporter!

Plecarea lui Bergodi n-a rezolvat însă situația din vestiar. Ulterior, la finalul meciului cu Universitatea Craiova (1-2), același Iacob s-a luat la harță cu un fan. Iar căpitanul Cristi Săpunaru a refuzat să dea mâna cu antrenorul interimar, Bogdan Lobonț.

Probleme sunt și la nivelul conducerii. Președintele clubului, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare în dosarul materialelor pirotehnice. Motivul? L-ar fi sprijinit pe liderul galeriei, Liviu Ungurean, la procurarea și introducerea acestora în incinta stadionului. Ungurean se află de mai multă vreme după gratii.

VIDEO. Bogdan Lobonț, întrebat dacă a fost deranjat de întâlnirea lui Șucu cu Șumudică: „Eu nu am nicio presiune. Știu cine sunt și ce pot să fac”

Mai puteți citi:

Șoc la U Cluj înaintea meciului cu Dinamo » Neluțu Sabău despre negocierile cu Șumudică: „E adevărat! Eu sunt gata să renunț”

Daniel Niculae, replică pentru Dan Șucu: „Boală veche!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  04 Mai 2024, 08:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  04 Mai 2024, 00:16
Postat de username_2 pe 03 Mai 2024, 22:09

bine că n-au alunecat pe săpun

Comentariul zilei, de departe!!! Respect!

VardyParty
VardyParty  •  04 Mai 2024, 00:15
Postat de alex_t pe 03 Mai 2024, 22:05

pe zi ce trece aflam lucruri noi despre acest semi fotbalist cu atitudine de superstar numit iacob. asta doar de rezerva e bun dar are atitudine de real madrid. bagajele facute si lui neaparat daca este adevarat, nu pentru ca s-a luat cu rrahmani ci pentru atitudine

A cam luat altitudine, e drept…

Vezi toate comentariile (11)
Comentează