FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

PCH l-a făcut praf pe Dan Alexa: „Ar fi rușinos să dăm într-unul pe care-l bat femeile”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 20:03

Peluza Cătălin Hîldan a revenit cu o reacție dură în urma declarațiilor pe care le-a făcut aseară Dan Alexa (39 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, după victoria echipei sale împotriva lui Dinamo, scor 3-2.

Alexa a avut un mesaj tranșant cu privire la suporterii „câinilor”, care l-au înjurat pe el și pe impresarul Anamaria Prodan. Acum a venit rândul utrașilor dinamoviști să reacționeze.

Răspunsul ultrașilor e presărat cu derapaje sexiste și jigniri.  

De asemenea, PCH râde de erorile de exprimare ale lui Alexa, dar o comite la rândul ei în comunicat, cu o virgulă între subiect și predicat: „Prima femeie de la care ți-ai luat-o, a fost profa de română”. 

PCH l-a făcut praf pe Dan Alexa: „Ar fi rușinos să dăm într-unul pe care-l bat femeile”

„RĂSPUNS PENTRU DANA LEXA

Dragă Frustrache, ți-o cauți degeaba cu lumânarea. Nu trebuie să te batem noi, pentru că are cine s-o facă. Ar fi rușinos să dăm într-unul pe care-l bat femeile, după ce l-a bătut și soarta. 

Prima femeie de la care ți-ai luat-o, a fost profa de română. Asta explică repulsia ta față de exprimarea corectă. 

«Într-adevăr au cea mai frumoasă galerie pentru CĂ ...COregrafiile CARE LE FAC» Ai zis un adevăr, dar l-ai exprimat ca Dăncilă, cu două strâmbe și o cacofonie per frază. 

Și după ce că ești peltic și pronunți Peceașu în loc de PCH, mai confunzi și «din cauza» cu «datorită». 

Ai vrut să zici ceva de cagulă, dar nu știai cum sună pluralul și de teama unui alt porumbel ai zis «băieții cu caguglugi pe cap». Păi ce-ar putea să iasă din gluga aia de coceni PE CARE o porți în loc de păr... 

«Când mă văd pe stradă, fac poze cu mine» 

Da, așa e. Pentru că dintre cimpanzeii scăpați prin Sectorul 5 ești singurul care stă la poză. 

«În țarcul ăla» de care ziceai tu sunt destui în fața cărora n-ai putea să reziști mai mult de două minute. Tu vezi-ți de țarcul tău, că au mai fost cazuri de maimuțe care au sărit gardul la Zoo și au nimerit în cușca leului. 

Acum ți-o spunem și noi. După vomele tale de-aseară, tu NU VEI FI NICIODATĂ ANTRENOR LA DINAMO. 
Și fie vorba între noi, antrenor de fotbal oricum nu ești, oricâți bani ar pompa patronul în echipă și oricât te-ar bate la cap (și peste ochi) impresara. 

Am înțeles că Anamaria a plimbat zilele trecute mai mulți bărbați din fotbal prin Dubai. Printre ei și pe țărănoiul care îți este patron. Asta explică ieșirea ta isterică de aseară. 

PS: Noi am fost suspendați pentru că am fluierat în biserică, oare nu se impun niște măsuri și cu marele smardoi de bumbac pentru felul în care a înjurat spre tribune, pentru limbajul și comportamentul de birjar și pentru incitare la violență?”

- FRAGMENT DIN COMUNICATUL PCH
 

CE A DECLARAT DAN ALEXA ASEARĂ

„Atât timp cât îmi înjuri familia și copiii... pentru mine galeria lui Dinamo este formată din niște pisoi. În țarcul ăla sunt tari. Le permite Negoiță. Nu știu de ce au atâta frică de galeria asta (n.r. oficialii lui Dinamo). Ei știu unde mă găsesc. Fac semne că ne bat, că sunt smardoi. Eu nu știu vreun smardoi de acolo. Îi aștept, dar nu va veni nimeni, pentru că ei sunt puternici pe site-uri, au un grup de 20-30, dau foc la hotel, se sperie Negoiță, începe să îi caute, vorbește cu ei. Asta merită. Una dintre problemele lui Dinamo este și galeria. 

O să le transmit toată viața mea: ăia doi șefi de galerie, Elias și cu Tararache, sunt niște pisoi. Ei au oportuniști, și-au umflat buzunarele pe la Dinamo. Proștii ascultă de ei: «Hai, copii, bătaie». Pe cine bat ei, mă? Nici covoare nu pot să bată. Nu sunt surescitat după victoria asta. Vreau să mă caute să îmi arate cât sunt de bărbați, îi aștept unde vor ei. Li se permite foarte mult și ei sunt niște pisoi. Dacă mă văd acum pe stradă ei fac poze cu mine”, a spus acesta după meci.

VEZI ȘI:

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dani Coman nu l-a iertat pe Budescu, chiar dacă acesta a reușit „dubla”: „Eu sunt supărat pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
105177627189728
Dan Constantin Petre  •  29 Septembrie 2019, 12:39

Reprosurile sunt realmente stupide. Cum ar fi fost sa riposteze? Abia lipsa reactiei ii evidentiaza barbatia, *** exprima proportiile raporturilor dintre cei doi. Femeia s-a dat de gol ***. Nici nu putea sa reactioneze la un gest necontrolat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shab
shab  •  24 Septembrie 2019, 16:34

"Îi era greu să-ți spună că de fapt nu faci față la Dinamo." Hahahaha, asta e gluma saptamanii. La echipa aia care nu a mai castigat un titlu de 15 ani si care de vreo 2-3 ani incoace reuseste cu brio sa scape de retrogradare?

risc_mix
risc_mix  •  24 Septembrie 2019, 15:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează