FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Perle din arhiva foto GSP » "Câinele" cu câinele » Kiriță nu venea niciodată singur la antrenamente!

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 00:00

Cornel Dinu a fost primul antrenor al lui Dinamo care și-a adus propriul cățel la antrenamentele pe care le efectua pe stadionul din Ștefan cel Mare sau la baza de la Săftica.

Modelul a fost urmat de Kiriță, jucătorul cu 6 sezoane în tricoul lui Dinamo și cu 5 trofee în CV. Kiriță este considerat de către fanii "alb-roșilor" unul dintre cei mai mari dinamoviști din istorie, datorită agresivității sale și urii la adresa rivalilor steliști.

Fotografia e realizată în 2000, de la plecarea din România în Turcia, la Samsunspor, atunci când declara: "Consider că porecla de «câini» s-a potrivit de minune generației mele, pentru că noi când intram pe teren chiar mușcam, nu glumă, din adversar!".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Mai 2017, 10:10

"Kiriță este considerat de către fanii "alb-roșilor" unul dintre cei mai mari dinamoviști din istorie, datorită agresivității sale și urii la adresa rivalilor steliști." Dacă scriai "unul dintre cei mai mari câini", mai înţelegeam încotro baţi, deşi e ciuciu.uau.uaaa pe lângă *** mari, Dinu, Augustin, Ion Marin, Cheran, Alexandru Moldovan...Auzi, autorule secret, pe tine te cheamă cumva Căţel Andru ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează