FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul a primit interdicție la transferuri! GSP a aflat motivul acestei decizii

Albin Berisha  FOTO: sportpictures.eu
Albin Berisha FOTO: sportpictures.eu

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 19:41 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 20:57

Petrolul a primit interdicție la transferuri din partea FIFA. Surse GSP au dezvăluit că această problemă a apărut deoarece prahovenii n-au plătit o tranșă de 50.000 de euro în contul transferului lui Albin Berisha de la Ballkani.

Ca și cum nu avea destule probleme, după eșecul din play-out cu FC Botoșani, care-o aruncă în „hora” retrogradării, Petrolul s-a mai trezit cu una pe cap. FIFA i-a dat interdicție la transferuri!

Au anunțat măsura împotriva lui Krasniqi, după ce l-a bruscat pe Lobonț: „Normal că n-a fost în regulă!”
RAPID
Au anunțat măsura împotriva lui Krasniqi, după ce l-a bruscat pe Lobonț: „Normal că n-a fost în regulă!”

Petrolul l-a achiziționat pe Albin Berisha în schimbul sumei de 230.000 de euro

Motivul pentru care forul mondial a luat această măsură este neplata unei tranșe de 50.000 de euro, aferentă transferului lui Albin Berisha de la Ballkani. Petrolul știa că va urma interdicția, dar a amânat plata fiindcă oricum nu are în plan să facă achiziții curând. Cum vor plăti tranșa, cum interdicția se va ridica.

Petrolul l-a achiziționat pe Berisha în februarie, iar suma agreată cu gruparea kosovară a fost de 230.000 de euro. Primul jucător în schimbul căruia plătește o sumă de bani după foarte mulți ani!

Înaintea Petrolului au mai fost sancționate Hermannstadt și UTA

Ploieștenii n-au fost singurii din Superliga pedepsiți de FIFA. Hermannstadt și UTA au primit la rându-le interdicții la transferuri, dar imediat ce și-au achitat datoriile sancțiunea a fost ridicată. Lucru valabil și în cazul „lupilor galbeni”.

Hermannstadt a fost chiar prima, urmată la două săptămâni distanță de UTA lui Mircea Rednic.„Puriul” a negat inițial că arădenii ar avea interdicţie, după care a recunoscut şi i-a asigurat pe fani că nu au de ce să îşi facă griji. Ar fi fost restanţe financiare către Aleksandar Vucenovic, Kyvon Leidsman și Ivaylo Markov, plecați deja de la Arad.

Cum a comentat Mircea Rednic pedeapsa FIFA

„O să vedeți că avem voie să facem transferuri, se vor plăti acele datorii. Din ce știu eu s-au plătit, altfel nu luam licența în primul rând, până în decembrie s-au plătit. Cea mai grea a fost pentru Keșeru, jumătate din bugetul nostru pentru o lună, dar asta e.

S-au făcut greșeli și înainte, s-au făcut și acum, dar eu sunt sigur că vom avea acces la transferuri în perioada de transferuri. Acum nu e perioadă, nici nu ne agităm. Sunt alții care mai încearcă să mai bage câte o strâmbă.

De la Strâmbul, mai bagă câte o strâmbă ei, ca să ne destabilizeze, dar nu au cum să o facă. Suntem solizi acum, avem echipă, atât ca spirit, cât și ca și concurență, eu zic că arătăm bine”, a declarat Rednic.

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu a comentat cele 5 transferuri pregătite de Gigi Becali la FCSB

Mai puteți citi:

Vin qatarezii la București » Cele trei condiții puse de Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman

„Nu înțeleg nimic” » Bogdan Lobonț, desființat de „mentorul” care l-a adus pe interimar în Giulești

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează