FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Fotbalistul pe care Petrolul cerea 1,5 milioane de euro dacă era ofertat de FCSB s-a întors pe teren! „Bine ai revenit, Van Dijk”

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 14:26 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 14:40

Marian Huja, 24 de ani, stoperul ”găzarilor”, a jucat primul meci oficial din 2023, partida de Cupă de la Pecica, după accidentarea teribilă din cantonamentul de iarnă și operația la ligamentele genunchiul stâng

Marian Huja, 24 de ani, a revenit pe teren, în fotbal! Tânărul fundaș central al Petrolului a fost introdus în minutul 81 al meciului Pecica - Petrolul (1-2), în grupele Cupei României, în locul lui Justiniano și a savurat momentul întoarcerii la fotbal după o accidentare teribilă.

A renunțat la iubită pentru a prinde un transfer la granzii Ligii 1: „Ce am învățat în România? Să am tupeu”
DECIZIE
A renunțat la iubită pentru a prinde un transfer la granzii Ligii 1: „Ce am învățat în România? Să am tupeu”

"209 zile de chin", și-a calculat portughezul cu mamă româncă, stoperul suferind o ruptură de ligamente la genunchiul stâng în ianuarie în cantonamentul din Antalya. 

62de meciuri și 4 goluri și-a trecut Huja în cont la Petrolul Ploiești, echipă cu care a promovat din liga a doua

Ulterior accidentării, fotbalistul care era monitorizat de transfer și în Liga 1 (FCSB și CSU Craiova, de exemplu), și în străinătate, a suferit o intervenție chirurgicală la începutul lunii martie.

Marian Huja, primit cu entuziasm de prieteni și colegi: „Fiara s-a întors”

Revenirea pe teren a lui Huja, într-un meci oficial, a fost primită cu entuziasm de colegi și de fani.

"Fiara s-a întors", i-a scris colegul Bart Meijers la postarea de pe Instagram. Foștii coechipieri, Leitner și Felix Mathaus, au salutat și ei revenirea fundașului. "Bravo, Van Dijk", i-a scris și Stefan Purtic, fostul vârf al ploieștenilor, acum la Zeleznicar Pancevo.

În iarnă, când diverși specialiști din fotbal l-au recomandat celor de la FCSB, președintele ploieștenilor, Claudiu Tudor, a transmis clar că apărătorul nu va pleca pe o sumă derizorie de la Petrolul.

Claudiu Tudor i-a făcut reclamă lui Marian Huja

"Evoluțiile lui Bart Meijers și Huja sunt în creștere, joacă din ce în ce mai bine. Oferte nu avem, dar discuții mai auzi, agenți care întreabă cât costă. De FCSB chiar nu am auzit, dar au mai sunat anumiți agenți pentru că îl întreabă X. Huja e 1,5 milioane de euro, ca să știm de unde plecăm.

Credeți că noi de nebuni l-am ajutat, l-am forțat în anumite meciuri? Marian e un tip tânăr, a greșit, probabil va mai greși. Anul trecut a avut câteva meciuri la Liga 2 în care a făcut niște greșeli foarte mari. Îmi aduc aminte meciul cu Buzăul, când a călcat pe ea.

Aproape că nu mai greșește acum. Noi am văzut chestia asta în el, altfel nu mai mergeam pe mâna lui. Stau zi de zi cu el, se pregătește exemplar, este unul dintre exemplele noastre în vestiar. La antrenament e primul, indiferent că a jucat ieri 90 de minute", a declarat Claudiu Tudor, pentru Ploiești TV.

Marian Huja, crescut în Portugalia, trecut prin Anglia

Marian Huja este un fotbalist român născut și crescut în Portugalia. A evoluat pentru echipele de juniori ale celor de la AC Cacem (2007-2010) și Belenenses (2012-2016), iar în 2016 s-a transferat la Watford.

După doi ani și jumătate, a lăsat Anglia pentru Danemarca, unde a semnat cu HB Koge, din eșalonul inferior. În 2020, a ajuns la Petrolul și a devenit om de bază pentru ploieșteni, din momentul în care "lupii" erau în liga secundă.

VIDEO Fundașul portughez al Petrolului, Marian Huja: „Mi-aș dori să joc pentru naționala României. Imnul îl fredonez în gând”

Citește și alte știri:

VIDEO Ovidiu Burcă, mesaj pentru cei care l-ar vrea plecat de la Dinamo: „Dați-mi puțin timp, vă rog frumos!”. L-a „citit” pe Dorinel Munteanu

Jucătorul trecut pe la AC Milan și Inter și ajuns la U Cluj își face o prezentare WOW: „Sper să pot fi un Pirlo. Sau măcar să port același număr pe tricou”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close