FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Petrolul și-a luat fotbalist de la FC Porto: „Mult succes în echipa «lupilor galbeni»”

Petrolul l-a transferat pe Giorgi Abuashvili / Sursă foto: Facebook
Petrolul l-a transferat pe Giorgi Abuashvili / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 12:08 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 12:26

Internaționalul georgian de tineret Giorgi Abuashvili, în vârstă de 20 de ani, a fost prezentat oficial la Petrolul Ploiești. Fotbalistul care evoluează în banda stângă a atacului vine de la echipa a doua a lui FC Porto.

Prahovenii profită de ultimele zile ale perioadei de mercato, reușind să bată palma cu un jucător achiziționat la un moment dat de FC Porto. Giorgi Abuashvili, care a evoluat doar pentru echipa a doua a „dragonilor”, nu s-a impus pe Dragão și a dat curs unei noi provocări. 

În 2021, dădea gol cu FCSB și făcea o declarație emoționantă » Acum, CFR a renunțat la el definitiv: unde a ajuns dublul campion cu „feroviarii”
CFR CLUJ
În 2021, dădea gol cu FCSB și făcea o declarație emoționantă » Acum, CFR a renunțat la el definitiv: unde a ajuns dublul campion cu „feroviarii”

Petrolul l-a transferat pe Giorgi Abuashvili

„Bine ai venit, Giorgi Abuashvili! FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu FC Porto, privind transferul definitiv al tânărului fotbalist georgian, Giorgi Abiashvili!

În vârstă de 20 de ani, Giorgi a debutat în fotbalul profesionist la Dinamo Tbilisi, alături de care a câștigat titlul de campion, ulterior fiind achiziționat de către FC Porto. El este o prezență constantă la loturile de juniori ale selecționatei Georgiei! Îți dorim mult succes și multe realizări în echipa «lupilor galbeni!»”, au transmis „găzarii”, pe contul oficial de Facebook. 

Giorgi Abuashvili a marcat împotriva României U19 într-un meci pierdut de naționala țării sale în martie 2022, scor 1-5. E cotat de Transfermarkt la 125.000 de euro și de-a lungul carierei a mai jucat pentru Dinamo Tbilisi, în țara natală. 

VIDEO Apărarea Petrolului a clacat lamentabil cu Dinamo

Citește și alte știri din Superligă: 

VIDEO Ovidiu Burcă anunță o pierdere suferită de Dinamo: „Va lipsi o perioadă”

„Ce să vezi?” » Gigi Becali a reacționat după debutul lui Ngezana la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Gbtb51frqnygtqj
Gbtb51frqnygtqj  •  30 August 2023, 15:47

Prima dată să ziceți că e de la echipa a doua. Totuși, la nivelul Petrolului, se deduce...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează