FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Pierde Craiova încă o "perlă"? » Fotbalistul ar putea pleca în iarnă, iar oltenii visează să primească o sumă impresionantă

Foto: Bogdan Dănescu
Foto: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 09:54

Nicușor Bancu (25 de ani) a pornit mai greu sezonul, dar în ultimele două săptămâni a făcut show.

Internaționalul, cu 3 goluri și 3 assist-uri în 10 meciuri în toate competițiile în acest sezon, este monitorizat de Slavia Praga, liderul la zi din Cehia, formație care l-a transferat de la Craiova pe Alexandru Băluță în această vară.

Afacerea s-ar putea materializa în iarnă, când oltenii visează să ia peste 4 milioane de euro în schimbul său.

1.300.000 €e acum cota de piață a lui Bancu, potrivit Transfermarkt

Vezi și:  Aduce aminte de Cami » Portretul noului atacant de la Craiova, care a deschis scorul cu Dinamo

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Septembrie 2018, 11:42
Postat de dinamo100 pe 06 Septembrie 2018, 11:07

Chiar asa prosti sa fie cei de la Slavia?!! Sau chiar asa bogati?!! Bancu, la fel ca majoritatea jucatorilor romani nu fac fata fotbalului din Europa. Chiar asa penurie de jucatori e in Cehia?!!!

1. Bancu e jucător pentru echipele din Occident, nu pentru Cehia. Tip serios, inteligent, poate juca fundaş stânga şi mijlocaş stânga. De acum e peste Radu Ştefan de la Lazio !! E o soluţie pentru Serie A la echipe de top (Lazio, Roma etc). Cu seriozitatea lui, bănuiţi cât va creşte într-un campionat puternic ?! 2. În Băluţă, n-am avut niciodată încredere. De multe ori, muscă fără cap şi egoist. L-a mai schimbat Mangia, juca cu capul în pământ..3. Mitriţă e super-fotbalist, nu degeaba l-a lăudat, de mult, Gică Craioveanu ! Din păcate, datorită staturii, poate juca doar în Spania, într-un fotbal ofensiv, care să-l pună în valoare. Fiind omul principal, acum şi-a dat drumul la joc şi a ieşit în faţă. Driblează ca nimeni altul în România, şutează inteligent (cu pământul, liftat etc) dar îi trebuie mai multă forţă în şut. Fără glumă : faceţi o comparaţie Messi-Mitriţă şi veţi găsi multe asemănări ! La sfârşitul campionatului, cota îi va fi de 10 ori mai mare, fireşte fără accidentări.

gabryel28
gabryel28  •  06 Septembrie 2018, 12:54

Csu clona psd si niciodata stiinta

324482868306514
Liviu Aricescu  •  06 Septembrie 2018, 12:10

craiova a castigat in vara 7 fotbalisti.fotbalisti nu jucatori de fotbal. oricum bancu nu va pleca.toti au un singur obiectiv: titlul! iar intoxicati opinia publica facand politica puscariasului. o sa scrieti ca jucatorul dorit in iarna de puscarias este mateiu! ii expira contractul in iunie anul viitor.nici mateiu nu va pleca! ps.sunteti locul 1 in Romania ( in afara de fituicile sorosiste) producatori de fake news!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează