FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Planul impresionant pus la punct de Becali: "Muncim degeaba" » Ce superinvestiție a făcut patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 10:32

Massimo Pedrazzini a revenit la FCSB și se va ocupa de echipele de juniori ale clubului roș-albastru, ocupând funcția de director tehnic la FCSB II.

Antrenorul italian a dezvăluit că Gigi Becali a făcut investiții importante în Centrul de Copii și Juniori de la FCSB și a prezentat ce proiect are echipa roș-albastră.

"Dacă ne gândim doar la câștigarea campionatului și nu producem jucători pentru prima echipă, muncim degeaba. Avem de învățat de la Hagi, care a făcut o muncă extraordinară.

Modelul nostru nu poate să semene cu niciunul din lume, dar la condiții ne putem compara. Avem terenuri de antrenament, iar acum facem o sală de forță doar pentru juniori. Avem vestiare, bucătărie și sălă de mese doar pentru juniori. În vară vom avea și un teren cu iarbă, doar pentru juniori și echipa a 2-a.

Avem și camere unde stau juniorii. Sunt 46 de camere cu plasmă și cu PlayStation. Sunt condiții foarte bune. Avem psiholog și pedagog. În plus, toți copii sunt duși la școală. Nu cerem nicio taxă. Contează doar atitudinea. Facem selecții periodice și încercăm să aducem cei mai buni copii.  Nu știu cât s-a investit. Eu mă ocup de metodologie, dezvoltare și pregătire", a spus Pedrazzini la TV Digi Sport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (54)
sadiku
sadiku  •  03 Octombrie 2017, 13:41
Postat de randoom_._ pe 03 Octombrie 2017, 13:39

hagi ii pregateste asa poate,dar Steaua ii pregateste cum trebuie. oricum,in fotbalul asta romanesc,in afara de Steaua nu investeste nimeni nimica. fara Steaua fotbalul romanesc nu mai exista. chiar faceam niste calcule si daca scoteam Steaua din fotbalul romanesc in ultimi 15 ani,anul trecut ne depasea albania in clasamentul coef. uefa.

prostule nu este vb de steaua in articol , este vorba de fcsb , juniorii de la steaua se pregatesc in ghencea ...cei de la fcsb in berceni

iosif._vs
iosif._vs  •  03 Octombrie 2017, 17:55
Postat de John Milne pe 03 Octombrie 2017, 16:12

Prostalaul invidios , haideusicfr , tot Alpin este .

Ia bagajele si deschide-mi usa slujitorule-fosila

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  03 Octombrie 2017, 15:17

Ohhh da! A mai bagat el prin 2010 vreo doua "meleoane" in tineri jucatori si dupa un titlu pierdut a desfiintat toata academia.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează