FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CLINCENI

POLI IAȘI - CLINCENI. VIDEO + FOTO Gafa sezonului comisă de viitorul portar al lui Gigi Becali! A rămas mască pe teren

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 21:36 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 23:29

Ștefan Târnovanu (20 de ani), portarul cumpărat de FCSB de la Poli Iași, a comis o gafă imensă la golul marcat de Florin Achim în meciul Poli Iași - Academica Clinceni.

Duelul dintre Poli Iași și Academica Clinceni se îndrepta spre un egal fără goluri. În minutul 77, o acțiune care părea compromisă a adus un gol nesperat. Florin Achim a țâșnit în flancul drept al atacului oaspeților, marcat atent de doi adversari. A intrat în unghi, dar și-a încercat norocul. A șutat de la 10 metri, slab, pe direcția portarului. 

+2 FOTO

Ștefan Târnovanu a scăpat incredibil mingea. A fost mult prea sigur pe intervenție, nu s-a așezat corect pe minge și a comis-o. Camerele televizunii l-au surprins marcat de gafă la câteva zeci de secunde după gol.

Vezi VIDEO cu gafa lui Târnovanu

Clasament play-out Liga 1:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gică Popescu iese la atac după acuzele de blat și arată cu degetul spre Dinamo: „Noi nu v-am acuzat atunci! Vă ascundeți incompetența pe spatele nostru”

Emoții pentru FCSB?! Oțelul Galați cere anularea transferului lui Andrei Miron de la Botoșani!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
trink
trink  •  19 Iunie 2020, 05:13

cota astuia acuma a crescut cu 20 de mii!

caesarone
caesarone  •  18 Iunie 2020, 23:38
Postat de catalin.palcu pe 18 Iunie 2020, 22:14

O scuza mai inteligenta nu ai gasit ? Pai si CFRul a jucat in Europa si cu mult mai mult succes decat voi. Si totusi a fost in permanenta in fata si in Liga 1!

Pai la noi antreneaza Gigel, nu Dan! Si se vede, din pacate pentru noi, in deciziile pe care le ia!:)

valiza.epo
valiza.epo  •  18 Iunie 2020, 22:59

Va fi mare concurenta intre Messi al portarilor si Ronaldo al portarilor de la Iasi! Care va gafa mai spectaculos in poarta fcsb?!?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează