FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Poveştile spumoase ale lui Rică Răducanu. AZI, ora 20:00, pe GSP.RO, la „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 10:32 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 10:42

Rică Răducanu, pe numele său adevărat Necula Răducan, este invitatul special din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. 

Fostul portar de la Rapid, Sportul sau Steaua, ajuns la 74 de ani, poreclit „Tamango” își spune toate secretele într-o ediție eveniment, moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

O oră de povești cu unul dintre cei mai cunoscuți portari din fotbalul românesc, care a jucat în echipa națională de fotbal a României, cu care a ajuns la la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic. Pe lângă rolul te pe terenul de fotbal, Rică Răducanu a jucat în filmlele „Totul pentru fotbal” și „Legiunea străină”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Șocul carierei pentru un jucător important din echipa națională: „Am jucat pe fals! Am aflat după 20 de ani, dintr-o carte”

EXCLUSIV Planul secret pus la cale de Ionuț Negoiță: „El n-a vrut stadion, ci doar să dea cel mai mare tun imobiliar!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează