FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție a acționarilor de la Dinamo, după amânarea de azi: „Avem încredere că atunci va fi ultimul termen”

Andrei Nicolescu, în dreapta, s-a săturat de amânări / Sursă foto: Facebook@ FC Dinamo
Andrei Nicolescu, în dreapta, s-a săturat de amânări / Sursă foto: Facebook@ FC Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 16:32 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 17:21

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii lui Dinamo, a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP.ro după vestea primită astăzi, la Tribunalul București, în privința Planului de reorganizare modificat propus de administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 S.A.

  • Astăzi, Tribunalul București a dispus amânarea pentruu joi, 13 iulie, a speței grupării din Ștefan cel Mare, dar termenul ar putea fi amânat din nou!

Andrei Nicolescu nădăjduiește că aceasta a fost ultima amânare și că totul se va soluționa pe 13 iulie, noul termen setat de judecătorul sindic:

„Avem încredere că pe 13 iulie va fi ultimul termen. Sperăm că va fi integrată la cauze urgente, având în vedere dispozițiile imperative ale legii. Ce stabilește judecătorul trebuie să se pronunțe în termen de 15 zile de la depunerea cererii de către administratorul judiciar privind modificarea planului.

Înțelegem lupta sindicală, dar nu trebuie să afecteze principiile ce guvernează aplicarea justiției, respectiv celeritatea în acest caz”, a precizat Andrei Nicolescu pentru GSP.ro.

Dinamo a sperat în zadar

Contrar tuturor estimărilor pesimiste ale dinamoviștilor și în ciuda grevei magistraților, dosarul privind noul plan de reorganizare al „câinilor” a fost astăzi pe masa Tribunalului București. Judecătoarea prezentă a dat verdictul după doar un minut petrecut în sală: amânare până pe 13 iulie 2023!

Urmează vacanța pentru magistrați

Mai există un „pericol” pentru gruparea recent promovată în Liga 1: posibilitatea unei amânări inclusiv până la toamnă, care va încetini procesul de reorganizare, în condițiile în care magistrații vor intra în vacanță de la 1 iulie. Momentan, clubul funcționează pe baza unui plan de reorganizare votat la începutul procesului de insolvență, început în iunie 2021.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Surpriză uriașă la Tribunal, în ciuda grevei magistraților! Decizie în dosarul lui Dinamo: GSP are toate detaliile de la fața locului

Dinamo și-a programat un amical-surpriză în week-end » Duel cu echipa preluată de Costin Lazăr

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
creeperno534
creeperno534  •  23 Iunie 2023, 22:31

E greu sa te lupti cu pensiile speciale!

tritonal
tritonal  •  23 Iunie 2023, 19:37

Saracanii astia de actionari nici banii lui Serdean pe actiuni nu i-au platit, 2 cortacero de bucale.

calinescu_
calinescu_  •  23 Iunie 2023, 19:02

Se pare ca aproape nimic nu s-a schimbat la Dinamo. Asadar ni se refuza in continuare dreptul de a spera ca Dinamo se poate mentine in liga I !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează